En fredag i livet

I fredags åkte jag in till stan för lite blandade äventyr. Dagen till ära fick Leia följa med, det tyckte hon var alldeles toppenkul och gick och sniffade sönder hela Söder under förmiddagen.

151016 - Unga Sophie Bell, SUP26

Först hängde jag och Jesper på String vid Nytorget och pratade om Better Bloggers. Han är mitt teknikgeni och hjälper mig att få ordning på mina tankegångar kring hur jag ska bygga upp verksamheten.

151016 - Unga Sophie Bell, SUP26

Efter det så bar det av till Skeppsbron och Chimney där jag skulle intervjua dessa två donnor, Hedda Stiernstedt, skådespelare, och Amanda Adolfsson, regissör av nya filmen “Unga Sophie Bell” som kommer upp på bio till helgen. Jag som älskar film och känsloarbetet bakom skådespeleri njöt verkligen av samtalet som tog alla möjliga vändningar. Intervjun kommer upp senare och så även recension men jag kan säga att den är ljuvlig, gå och se!

151016 - Unga Sophie Bell, SUP26

Efter intervjun så blev jag medbjuden på födelsedagsfika (Amanda fyllde år) med Amanda, Hedda och filmens två producenter. Vi pratade hundar, kameror och Guldbaggegala, himla härliga människor.

151016 - Unga Sophie Bell, SUP26

Efter kalasandet bar det av hem till Nacka med vovve och sedan tillbaka med vändande buss.

151016 - Unga Sophie Bell, SUP26

Jag skulle nämligen äta middag med de här + Sanna och Jesper som ej syns i bild. Vi hamnade på terassen på TGI Friday's, något man kanske inte väntar sig en fredag i januari. Men det gick fint!

151016 - Unga Sophie Bell, SUP26

Så bar det av ut i kvällens vimmel som aftonen till ära befann sig på SUP46 där jag hängde med bland annat de här två tokinspirerande personerna. Vi ser så himla uppstyrda ut på den här bilden, låt er ej luras!

151016 - Unga Sophie Bell, SUP26

Stället var knökfullt med entreprenörer och likasinnade, så himla bra tillställning!

151016 - Unga Sophie Bell, SUP26

Rebecka och jag har lite samma själuppbyggnad tror jag. Kreativ och mjuk med en stor dos sazz.

151016 - Unga Sophie Bell, SUP26

Kvällen blev till natt och jag fann mig själv vandrande genom Gamla Stan med en man med ett krossat hjärta som pratade om konst och livet och var ganska så fantastisk. Jag älskar när livet ger en någon som matar ens själ på det viset någon gång då och då. Det behöver den. Tack livet. Och Lars.

0

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

2 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

We Are Influencers är tillbaka!

Om du varit en uppmärksam person de senaste två veckorna så har du märkt att We Are Influencers är tillbaka! Whee! 🎉 (För dig som

Nordic Face Awards

För sisådär dryga två veckor sedan var jag på kalas. Det var NYX som höll det alldeles lysande kalaset Nordic Face Awards där Nordens bästa

Kändislistan

Lånad av Sandra. Favoritkändis: Julia Roberts. Inte en överraskning för de in the know. Manlig kändiscrush: Jag tycker George Clooney är fasligt charmig. Ryan Reynolds är jävligt

Riksdagen

Jobbiga listan

Vad ville du bli när du var barn? Flygvärdinna eller sångerska. Som alla andra barn med andra ord. Mimade framför spegeln med hårborsten och nailade