En hel MÅNAD utan internet!?!

En hel MÅNAD utan internet!?!

Man packar och man packar och man packar lite till, och ändå blir det inte mindre saker i lägenheten! Hur är detta möjligt??

Ringde Com Hem idag och skulle flytta vårt internetabbonemang till den nya lägenheten och fick då den mindre roliga nyheten att internet kommer inte att bli installerat i vår fastighet förrän den 1:a september. Och ännu värre, vi måste betala även för den tid vi inte nyttjar, vi får inte frysa abbonemanget. Words I'm even less fond of hearing. Men vi får iaf behålla vårt 8mbit abbonemang. Det finns alltid en silverkant på bajset.

Nu ska jag iväg en vända till med kartonger, men först ska jag stanna till på Knalleland och se vad som hänt på shoppingfronten medan jag vart på semester.

Vill ha: Guldig Louis Vuitton!

Ett svar

  1. Uj.. en månad utan Internet är lixom inte möjligt. Skulle vi acceptera att vara utan telefon en månad? El? TV? Radio? Jag förklarar härmed Comhems kundservice i Borås för katastrofområde. Tyvärr kommer det ju hjälpa föga att koppla in UD på fallet, dom är ju ett eget katastrofområde…

    Gud give dig styrka att klara dig genom detta! =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Det blir bättre imorrn.

När jag gick och la mig igår tänkte jag ”det blir bättre imorrn”. Men jag vaknar med samma ångesttyngd över bröstet. Samma ont i magen

På besök hos Snickarglädjen

I början av mars, innan Covid-19 kom och vände hela världen upp och ner, åkte jag från Göteborg mot Stockholm och hoppade av i Herrljunga.

We Are Influencers är tillbaka!

Snart sex år sedan är det nu sedan jag släppte det allra första avsnittet av We Are Influencers (då under namnet ”Bloggbusiness”), den 22 januari

En Norrlandshelg

För ungefär två veckor sedan åkte jag upp till Norrland. Lite så här såg det ut. Anledningen till Norrlandsturen var att jag hade blivit inbjuden