En helg på Hönö

En helg på Hönö

Att vistas ute i lugnet på Hönö i Göteborgs skärgård kan vara otroligt skönt och avslappnade och samtidigt otroligt frustrerande om man, som jag, lätt blir rastlös. Jag klev upp 11, vilket är rätt tidigt för att vara jag, speciellt här ute. Luften här innehåller alldeles för mycket syre för mitt eget bästa. Jag blir helt utslagen, sover bort hela dagen!

Efter att ha läst GP, i vilken ungefär halva tidningen tillägnas London-dådet, på balkongen och intagit frukost, satte jag mig i solen på altanen på andra sidan huset och läste ut ”Sushi för nybörjare” av Marian Keyes. En helt perfekt sommarbok, lättsmält och underhållande. Jag ville läsa ut den innan vi åker så att jag slipper släpa på en inbunden bok på semestern. Istället har jag köpt en pocket, passar bättre i baksätet. ”Mina ex” av Jane Moore. ”Ta ett bröllop och några ex, tillsätt alkohol och rör om”. Låter minst sagt lovande.

Min svärfar kan laga mat!! Igår fick vi hans underbara potatisgratäng, fläskfilé med ädelost på och lite sommarsallad. Till efterrätt blev det ostbricka och vitt vin på altanen medan solen gick ner. Och i bakgrunden hördes musiken från tältmötet längre bort. Härligt med lite gospel till vinet.

Jag köpte ett nagellack från Mavala igår, nr 16 ”Baghdad”, en lite korall-rosa färg som passar perfekt på mina förlängningar. De ser mycket längre ut med ett täckande nagellack än med fransk manikyr. Jag fick ta två lager, men det blev jättebra! Den är billig och en sån liten flaska (5ml) hinner man kanske göra av med innan man blir less på den.

Ikväll blir det 30-årskalas hos Johan. Marita har hjälpt mig med att kapa av en gammal plommonlila klänning till en topp och en kjol, så jag ska ha den lila toppen med en vit tygblomma på, vita gauchos och de nya lila skorna ikväll, tillsammans med ett par lila dropp-örhängen. Härligt somrigt!

Nu ska jag ut och trotsa värmen, måste förbereda mig på medelhavsvärmen i Saint Tropez. Självklart har jag glömt min bikini hemma *klant* så jag får inhandla en ny på rivieran. Det duger väl det med!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

En liten bok

Ni som sett videon från igår vet ju redan det här. Ni som inte gjort det får här en rätt rejäl pangbom-nyhet. Jag ska ge

Tips från Influencercoachen - episod 5

Vad är en microinfluencer?

Vad är en microinfluencer egentligen? I det senaste avsnittet av min videoserie ”Tips från Influencercoachen” reder jag ut både det här hypade begreppet och förklarar