En jeanskjorta och några tankar om livet.

Tisdagsjaget!

Så här såg jag ut i tisdags när jag var ute hos två av mina kunder (ja, jag har sådana nu!) och jobbade. Jag älskar den friheten jag har just nu och att jag får sätta tänderna i olika slags projekt, medan jag fortfarande brottas med stressen och känslan av att alltid ligga steget efter. Jag tror att jag är väldigt hård mot mig själv för jag vill ju egentligen vara pro-aktiv och ge kunderna mer än de förväntar sig, men innan man fått ordning på sitt psyke och hur man ska jobba, då är det inte helt lätt att överprestera.

Ni frilansare och egenföretagare där ute, har ni några briljanta tips för hur man håller struktur över sin tid, prioriterar mellan kunder och är lite snäll mot sig själv?

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

Ett svar

  1. jag jobbar med google doc, att göra listor för varje kund, uppdelade på olika typer av aktiviteter, vem som har ansvar och vad som skall göras, prioriterat.

    Kunden kan sedan själv skapa målbilder och scrumstories utifrån dessa listor, ja tom KPI.er om manegment will det.

    Jag behöver inte heller hålla reda på allt utan kan gå in i listorna och se snabbt uppdatera mig för varje kund.

    Övertiden grönmarkeras också saker, så man upplever att saker och ting blir gjort.

    Så gör jag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Snö i Eldsmark

Första snön

Inatt kom den första snön till Eldsmark. När jag tittade ut tidigt, tidigt imorse låg snön vit över åkern utanför och de gulnade träden hade

Vlogg: Renoverar mitt sovrum!

Hej och välkommen till mitt nyrenoverade sovrum! Häng på från utriven garderob till ny tapet och ny platsbyggd klädplats. Nu åker vi!

Blomsterpill och meditation

Hej vänner. Jag är så trött att jag ser i kors. Även om jag försökt använda helgen till återhämtning (hur man nu tror att man