En kväll i the Bishop’s Arms

En kväll i the Bishop’s Arms

Tanken var att vi bara skulle gå ut och äta en bit och ta ett glas och jag skulle introducera far min för den mysigaste puben i Borås – Bishop's Arms. Efter det tredje glaset vin och hans andra ”Spitfire” så flög den tanken sin kos. Istället polade vi oss med bartendern som introducerade pappsen för den godaste whiskey han någonsin druckit, Laphroaig Qater Cask och utbytte onödigt vetande (visste ni att en myra aldrig sover?!). Jag och pappsen, tillsammans med Blomman och hans vänner som också hade invaderat stället, stängde i princip puben klockan ett då bartendern ville gå hem och sova. En underbar kväll i underbart sällskap. Men jag ska inte dricka mig berusad på rödvin. Skallebank.

Kvällens outfit finner du här.

2 svar

  1. åh, pappsen är så söt! en liten tomte! jag ska osso följa med till bishop’s när han är med en kväll. En kväll då jag känner för att prata, så ska vi se om det går o få stopp på honom! ;D ha en underbar helg vännen min så ses vi snart igen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

En liten paus

Bästa fina ni. Jag mår sådär just nu. Det är väldigt mycket på väldigt många fronter och jag känner inte att ni får den bästa

79. Om att tjäna pengar på sin passion med Angeliqa Mejstedt

Varmt välkommen till en specialsäsong av We Are Influencers! Nu sätter vi strålkastaren på microinfluencers – profiler som med en tydlig nisch och ett relaterbart liv har byggt en karriär i sociala medier utan enorma följarskaror.Angeliqa Mejstedt…

Första veckan hemma

Nu har jag spenderat min första vecka i min nygamla hemstad Övik och jag tänkte visa lite hur den har sett ut! Det är ju

29 januari

Det datumet kommer gå till historien. I alla fall min personliga historia. Den 29 januari 2018 släpps nämligen min allra första egna bok – ”Yrke: