En kväll i Umeå med kollegorna

I tisdags tog jag bilen och åkte på utflykt till Umeå. Här i norr duggar inte möjligheterna att träffa en massa härliga bloggkollegor på samma ställe samtidigt supertätt så när eXpression (en accelerator för kulturella och kreativa näringar) hade bjudit in Krickelin-Kristin för att föreläsa vid kickoffen för deras nya program ”Future Retail Lab” så var jag snabb på att anmäla mig.

190827 - Expression Umeå

Den här fina salen på Rex var fylld till bristningsgränsen och 100% luftfuktighet och noll AC gjorde det extremt varmt men jag glömde som av det när Kristin kom igång med sin föreläsning. Hon sa så bra saker och jag skrev under på ungefär alltihopa.

Det här med skärmtid och vår besatthet av våra mobiler får ofta orimligt mycket skit men Kristin sa en så himla fin sak om det och sociala medier. Hon sa ”även om jag gillar att vara själv och jobba själv så har jag alltid mina vänner i fickan”. Det gjorde mig varm i hjärtat.

190827 - Expression Umeå

”Det bästa med mitt jobb är att jag har möjlighet att förändra”, sa hon också. Och det är ju så sant.

Med vårt jobb har vi möjlighet att inte bara förändra våra egna liv och designa dem som vi vill ha dem, vi har också möjlighet att påverka andras liv och ge dem pepp och verktyg för att kanske förändra sina egna liv. Fint. 🌟

190827 - Expression Umeå

Efteråt fick jag möjlighet att krama på lite fina kollegor, som Jennie och Anna som också kommit från Övik för att lyssna på Kristin. De i sin tur hade lagt vantarna på Claras lilla juvel Ulf. Vilket gull!!

190827 - Expression Umeå

Jennie har exakt samma min medan Ulf överlät nappen till tyngdlagen till Annas förtret. 😅

190827 - Expression Umeå

Själv fick jag sno mig en kram från mamma Clara (en till person som jag blir total fangirl inför – fortfarande). Hon sa att hon tyckte eternitfasaden på mitt hus var snygg och att jag borde behålla den. Så då var det klart! Clara har sagt sitt och vem är jag att invända? Eterniten stays.

190827 - Expression Umeå

Sprang på Nina och fick ösa lite komplimanger över Kristin efter föreläsningen!

190827 - Expression Umeå

Och det var inte nog med fangirlande där, nejdå! Var också tvungen att hugga tag i Fröken Frida och tacka henne för hennes inspirerande bilder och hennes fantastiska texter. Jösses vad hon kan måla upp med ord som känns i hjärtat!

Den alltid ljuvliga Johanna var också med på ett hörn. Också en person man alltid blir glad av. 😊

Och sen åkte jag vidare och kramade på en person som jag tycker om men kanske inte vågar prata så mycket om än. Men om du läst hit så vet du att det är så. Håll gärna en tumme för mig och mitt hjärta.

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

4 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

En stormig september

September kan möjligtvis vara den bästa månaden på året. Det är inte för varmt, det är inte för kallt. Man kan fortfarande sitta på en

Vlogg: Min midsommar 2020

Häng med till Höga Kustens skärgård och Sandvikens fiskeläge på ULVÖN där jag spenderade midsommar för andra året i rad. Ljuvligt! Se blogginlägget från midsommarafton

Jag är vaccinerad!!

Jag är fullvaccinerad! Tog andra dosen idag och det känns SÅ BRA. Jag har lite huvudvärk och är lite öm i armen men det är

Sex dagar i Stockholm

Men titta vad jag hittade bland mina utkast här i bloggy – ett alldeles bortglömt inlägg från när jag var i Stockholm för ganska precis