En lördag på hemmaplan

En lördag på hemmaplan

Imorgon konfirmerar lillasyster sig. Lilla syster har blivit ganska stor. I stekheta särkar och fina nya skor ska hon sjunga psalm och dricka alkoholfritt vin ståendes på knä. En stor dag.

Så mamma springer omkring och jagar sin receptpärm som tydligen är på vift. Det blir en massa plockmat. Frukt och paj och annat mumsigt. Inget rödvin till moi dock. För jag ska köra bil sen. Hem till verkligheten. Ont i magen igen. Får sno åt mig av det alkoholfria från prästen. Och sen försöka lura mig själv.

Solen skiner idag. Guccisarna ska få jobba lite. Grannen klipper gräs i bar överkropp. Alla är glada att sommaren äntligen är här. Jag och bror ska åka in på stan och hitta brallor till bror.

Ojoj, nu är matberedaren igång. Dags att fly fältet. Ciao.

(Lisa Ekdahls ”De band som binder mig” är bara sååå grinframkallande.)

2 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

The Handmaid's Tale Season 2

OH MY GOD

Ska precis iväg på mitt första terapisamtal men måste bara posta detta innan. OH MY GOD. Peppen är liksom orimlig. Har du sett säsong ett?

68. Moa DeBruin/Spiderchick

Moa DeBruin, mer känd som ”SpiderChick”, har bloggat i 11 år och blev nominerad till Årets Veteran vid första upplagan av Stora Influencerpriset. Hon beskriver sig själv som en humor- och familjeblogg och är faktiskt en av våra mest önskade p…

Den är som åskan som kommer rullande

Det börjar som ett litet litet irriterande stick. Som när den där bromsen bet mig på undersidan skinkan igår. Där i vecket där man knappt