En måndagsdejt med Elfvinggården

Glad måndag!

Just denna måndag sitter jag och äter hotellfrukost i Stockholm men jag tänkte att vi skulle kika på förra måndagen som spenderades på byn (Övik) med en av mina nya favoritpersoner – Jennie aka Elfvinggården!

190304 - Häng med Jennie

Det började snöa lite igen och min keps hade mer hundhår än något annat på sig.

190304 - Häng med Jennie

Jag och Jennie började med att testa Elite Hotels lunch – de har nämligen börjat servera lunch nere på hotellet här i Övik. Och bara lokalen liksom, här VILL man ju hänga i en timme eller två.

Jag tog dagens buffé (pannbiff) och Jennie dagens vegetariska. Och det var supergott! Kändes liksom verkligen “hemgjort”. Två tummar upp för den!

190304 - Häng med Jennie

Plus – superfräsch salladsbuffé! Den får också två tummar upp.

190304 - Häng med Jennie

Man kan säga att jag och Jennie stängde stället. Här pratar hon med sin ljuvliga man Jon i telefon och säger till honom att ställa in allt vad skidresor heter och komma på mitt födelsedagskalas. Tyvärr gick det inte hem. Mycket bajs.

190304 - Häng med Jennie

“Ta kort på mig!”

190304 - Häng med Jennie

Man kan ju bara hålla masken länge.

190304 - Häng med Jennie

Sedan “gick vi på stan” som man gör i Övik. Så här glada var vi över lite måndagsshopping!

190304 - Häng med Jennie

Den här typen av klotter kan jag ställa mig bakom. <3

190304 - Häng med Jennie

Sedan avslutade vi på Espresso House och jag måste sluta säga JA till grädde på dryck för fan vad det blir sött och det funkar BARA på varm choklad när man varit ute och åkt skidor eller pulsat i snö. Annars – nej.

I alla fall, här hjälpte jag Jennie att styra upp sitt nya egenföretagarliv med Trello (I loooove me some Trello) och så pratade vi om livet efter 1:a april då hon blir företagare på heltid och vi kan jobba ihop varenda dag om vi vill. Whee!

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

5 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Att vara lite som en humla

Jag älskar klyschor. Eller så här – jag älskar när saker och ting faktiskt har en tanke. En betydelse. När det kommer till mina tatueringar

Tårtprovning på Märta & chokladbiten

Tårtprovning hos Märta och chokladbiten

På mors dag fick mamma en present av mig och Johan som var lite annorlunda, och massivt sockerchockande – vi bjöd nämligen med henne på

Älgens Hus

En dagsutflykt till Älgens hus

Utanför Bjurholm i Västerbotten, ca 6 mil från Umeå, finns en magisk plats. Den heter Älgens Hus och är Sveriges och Europas första älgpark där

Svampjakt

Glad lördag! Just nu pågår Bokmässan för fullt i Göteborg och förra året var jag ju där för att prata om “Yrke: Influencer”. Känns lite