Frukost tillsammans med ”Supernanny” på fyran. Finfin förmiddag hemma hos mamsen. Alla är borta på jobb eller skola så jag och Kurt roar oss själva.

Det blev inga gardiner eller tapeter igår, istället blev det laptop och ett besök hemma hos morföräldrarna. Mormor tryckte i mig pannkakor och berättade krockhistorier. Och så var vi och tittade på Annas folkracebil, den lilla tösen ska börja rejsa! Illgul, utan säten och bälten och lite skamfilad, men hon var totalt överlycklig. Norrlänningar ända in i ryggmärgen, det är vi det.

Det går inte en minut utan att jag tänker på C. Jag försöker ha tålamod och ge honom tid för sig själv. Kanske kan han hitta en plats i sig själv som fortfarande vill leva sitt liv med mig. Efter att ha sett ”Supernanny” vet jag ju allt om barnuppfostran. Det är säkert.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Maskrosmarmelad

Maskrosmarmelad (och lite på rabarber med)

Visste du att man kan göra marmelad på maskrosor?? Innan jag var på Klimatklubbens första klimatfrukost där i maj hade jag inte heller någon aning

Nyhetsmorgon

Datasaker på nyhetsmorgon

Hej hörrni! Imorse var en spännande morgon (och en tidig sådan) – jag var nämligen med på Nyhetsmorgon och pratade om min bok – ”Yrke:

Onsdag 17/4-2024 kl 12.00

Kom igång med din första onlinekurs!

I den här workshopen ger jag dig mina bästa och viktigaste takeaways från vad jag lärt mig från 5 år av att skapa och sälja en framgångsrik onlinekurs!