Jag kom precis hem från mitt avstämningsmöte med alla som är inblandade i min sjukskrivning. Och idag har jag tagit ett beslut som kommer förändra mitt liv. Jag har valt att lämna tryggheten och de bojjor som den förde med sig och kasta mig ut i framtiden. Det känns otroligt skönt. Och otroligt pirrigt. Inte alls jobbigt och ångestfyllt, inte än iallafall. Jag ska försöka hålla ångesten på armlängs avstånd.

Alla var så underbara. Min läkare, min terapeut, Peter från FSK, tom min chef. Och självklart C som höll mig i handen hela tiden. Han tycker att jag tog rätt beslut. Det tycker jag med. Trots att det innebär en viss osäkerhet inför framtiden så gör det inget. Framtiden är i min hand, jag kan göra vad jag vill med den. Och det känns så härligt. Jag känner mig fri.

Det är en bra dag.

10 svar

  1. Är min tolkning rätt att du sade upp dig? 🙂

    MKT BRA beslut!!! Tror att det släpper en massa måsten för dig och tvingar dig att kasta dig i nya utmaningar.

    En arbetskompis sa till mig när jag klagade på att ”jag vet inte vad jag håller på med, jag kan inte det här”. Då sa hon att det alltid finns en studsmatta längst ned i hålen man kastar sig i! (så är det faktiskt)

  2. När man väl har vågat fatta de där besluten man innerst inne vet att man måste fatta blir livet ljusare. Ditt inlägg är så positivt att jag sitter och ler framför skärmen. Framtiden är till för att levas i, inte bara vara i.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Nu börjar renoveringen!

Nu har jag bott i mitt hus i snart två månader. Det har varit lite jobbigt att det inte riktigt känts som hemma och jag

109. Om vikten av integritet som influencer med Amilia Stapelfeldt

Du kanske känner igen henne från Big Brother eller hennes video om antivaxxers som gick viral på Instagram härom veckan? Trots detta ärAmilia Stapelfeldtallt annat än van att stå framför kameran.Med en bakgrund som politiskt aktiv …

Onsdag 17/4-2024 kl 12.00

Kom igång med din första onlinekurs!

I den här workshopen ger jag dig mina bästa och viktigaste takeaways från vad jag lärt mig från 5 år av att skapa och sälja en framgångsrik onlinekurs!