En småvirrig söndag

En småvirrig söndag

Solen lyser glatt men ändå spöregnar det. Hur går det ihop?

Idag blir det storstädning här hemma, C jämförde tidigare vår nuvarande existens med ”knarkarkvart” (försök säg det fem gånger snabbt på en söndag). Riktigt så långt vill jag inte gå, men då är ju han mer pedant än vad jag är. Lite damm i hörnen har ingen dött av. Inte så länge sakerna finns där de ska. Det inkluderar dammet. Under soffan.

Jag såg precis säsongsavslutningen av OC som gick i USA i torsdags. Jag ska inte avslöja något för er som troget följer serien på femman, men klumpar i halsen fanns. Vid flera olika tillfällen. Av flera olika orsaker. *snyft*

Ikväll är det hockeyfinal! På med Sverigetröjan och flaggan i topp på balkongen och jag är redo!

Jag vill ha en balkonglåda. Med blommor. Men det får bli nån dag då det inte regnar. Typ nästa decennium. Eller när jag flyttar till Kalifornien. Har de balkonglådor i Kalifornien?

Jag vill bygga om på bloggen. Men först. Disken och dammråttorna kallar. Och så måste jag fixa dragkedjan i mina cityshorts. Just det ja.

2 svar

  1. Jag har inget emot Mischa Barton, men Marissa började gå mig på nerverna. Vi får se hur de löser collegebiten när alla är på olika ställen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

För tjock för att bli gravid?

God söndag! Hur mår du? Jag har larvat omkring i lägenheten hela helgen, jobbat lite, tagit några tupplurar och tittat på alldeles för många avsnitt

Jag och Vilmer

Min helg i bilder

Det har varit helg igen och den här helgen kom jag ihåg att ta bilder på saker och tänkte visa era dem. Så här kommer

Snöskovandring upp på Skuleberget

Mitt ord för 2022 är ”utmana”. Och med två månader av året under bältet måste jag ändå säga att jag lever upp till ordet rätt