En småvirrig söndag

En småvirrig söndag

Solen lyser glatt men ändå spöregnar det. Hur går det ihop?

Idag blir det storstädning här hemma, C jämförde tidigare vår nuvarande existens med ”knarkarkvart” (försök säg det fem gånger snabbt på en söndag). Riktigt så långt vill jag inte gå, men då är ju han mer pedant än vad jag är. Lite damm i hörnen har ingen dött av. Inte så länge sakerna finns där de ska. Det inkluderar dammet. Under soffan.

Jag såg precis säsongsavslutningen av OC som gick i USA i torsdags. Jag ska inte avslöja något för er som troget följer serien på femman, men klumpar i halsen fanns. Vid flera olika tillfällen. Av flera olika orsaker. *snyft*

Ikväll är det hockeyfinal! På med Sverigetröjan och flaggan i topp på balkongen och jag är redo!

Jag vill ha en balkonglåda. Med blommor. Men det får bli nån dag då det inte regnar. Typ nästa decennium. Eller när jag flyttar till Kalifornien. Har de balkonglådor i Kalifornien?

Jag vill bygga om på bloggen. Men först. Disken och dammråttorna kallar. Och så måste jag fixa dragkedjan i mina cityshorts. Just det ja.

2 svar

  1. Jag har inget emot Mischa Barton, men Marissa började gå mig på nerverna. Vi får se hur de löser collegebiten när alla är på olika ställen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Mot Stockholm!

Det är tisdag och jag sitter på ett tåg mot huvudstaden. Jag hade noggrant bokat en specifik plats, första klass i tyst avdelning, längst bak

Cellbes

Syjunta i Örnsköldsvik med Cellbes

Reklamsamarbete med Cellbes För en massa månader sedan, i kallaste januari, var Cellbes på plats i Övik för att fota sin vårkampanj ”Vi är Cellbes”!

112. Jobba datadrivet för att växa på Instagram med Sara Öhman

Sara Öhman jobbar som konsult och utbildare inom digital marknadsföring och growth hacking och har tidigare varit med i We Are Influencers och pratat om hur man kan använda Facebookannonsering som influencer (avsnitt 83).I det här avsnittet gräver v…

Onsdag 17/4-2024 kl 12.00

Kom igång med din första onlinekurs!

I den här workshopen ger jag dig mina bästa och viktigaste takeaways från vad jag lärt mig från 5 år av att skapa och sälja en framgångsrik onlinekurs!