En söndag med familjen. Och CV:t.

Stilen! "För mycket popcorn. Burp." Söndagspannkakor. Äntligen!! Pippifåglarna har hittat min mat! Mor läser, morbror laddar ner appar och jag skriver jobbansökningar. Söndag.

Min morbror har skaffat en iPhone. En femma. Detta kanske ni anser vara en rätt normal händelse, men saken är sådan att min morbror innan detta hade en viktelefon. Från Ericsson. Jag vet knappt om den hade färgskärm och ett ”Sony” före Ericsson. Och att gå från detta till smartphone har gjort honom alldeles nipprig. Han har varit mer eller mindre klistrad vid den där luren hela helgen, frågat mig saker som ”finns det ficklampa på den här?” och sedan gått igenom alla fyrahundra-nånting-appar som dök upp på sökningen ”bil”. Och min mamma suckar och utbrister ”nu är du ju precis som ungdomarna!”.

Söndagen spenderades helt och hållet innanför hemmets fyra dörrar för min del. Efter makalös pannkaksfrukost skulle jobb sökas och CV designas om och det tog en hel massa mer tid än vad jag hade tänkt mig. Så mamma och morbror åkte iväg och shoppade (bland annat till mig!) medan jag jobbade.

Sedan låg mamma i ena hörnet av soffan och läste om det Norrländska Svårmodet medan morbror knappade på sin iPhone. Och Silver var otroligt fokuserad på blåmesen som till slut hittat min pippi-mat på balkongen.

Och sedan så lagade vi mat och drack lite vin och fnittrade och tittade på ”Prime Time” och alla somnade i soffan mer eller mindre och sedan sov mamma i samma säng som mig eftersom hon trodde att den var mjukare än soffan. Men tji fick hon. Det är nämligen lite som att sova på golvet.

Och nu har de åkt hem igen och även fast det var himla härligt och fint att ha sällskap så är det lite skönt att vara själv igen också.

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Klämdag

Så här spenderar vi Valborg i den här pälsbarnsfamiljen. Kramar kameror, tittar på Madam Secretary (har en hel säsong kvar så håll ut!) och återhämtar

Vlog: Golvläggarfest!

Tjohoo! Här kommer äntligen vloggen från golvläggningen (som du ju fick se i bloggform redan för en månad sedan)! Det är tydligen inte helt lätt

Triggerhappy

Det är onsdag, jag sitter på ett tåg till Skinnskatteberg där jag ska föreläsa ikväll och så läser jag om Kenza som blivit anmäld till

På besök hos Snickarglädjen

I början av mars, innan Covid-19 kom och vände hela världen upp och ner, åkte jag från Göteborg mot Stockholm och hoppade av i Herrljunga.