En sväng i skogen

En sväng i skogen

6.4 kilometer. Så långt har jag precis powerwalkat/joggat/släpat mig fram. Jag höll på villa bort mig riktigt på vägen till Kyppestugan, det var lite för många svängar och backar för mitt svaga lokalsinne. Men när jag väl kom dit så hade de märkt ut så fint med små prickar på träden så jag visste vilket håll jag skulle ta vägen åt.

Konditionen var inte fullt så kass som jag trodde den skulle vara, men jag nöjde mig ändå med 4,6 km sträckan. Med biten till och från spåret så blev det enorma 6.4 kilometer. Jag är ganska stolt över mig själv! 🙂 Och så fick jag en 10-15 myggbett på köpet.

Skogen doftade underbart och om man räknar bort myggen så var det en helt underbar sommarkväll, ljummet och vackert med solen som sken mellan träden. Det är inte sista gången jag tar den svängen!

Nu ska jag duscha, sedan hägrar jordgubbar! 🙂

2 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Hallå Videohjälpen!

Hallå hej vänner! Nu gör jag något så unikt som att LIVEBLOGGA! Alltså det är ju inte supersuperlive utan typ en timme efter bilderna togs

Vlog: Fjällvandring i Tänndalen

För sisådär en månad sedan var jag, mamma och Roger och hälsade på Sara i fjällen, närmare bestämt Tänndalen! Jag visade ju dig bilder då

Valborg

Första maj välkommen! Här sitter jag nu, efter att ha kört mitt tredje webinar (jag är ju mitt uppe i kampanjperiod för Social Brand Lab,

Linda Hörnfeldt

Det här med att komma ihåg att sälja

Att sälja blir lätt något fult. Något som associeras med dryga telefonförsäljare eller handelskillar med backslick som bara vill komma till avslut för att få

Onsdag 17/4-2024 kl 12.00

Kom igång med din första onlinekurs!

I den här workshopen ger jag dig mina bästa och viktigaste takeaways från vad jag lärt mig från 5 år av att skapa och sälja en framgångsrik onlinekurs!