Engelska sjukan

Engelska sjukan

I ottan tog den belgiska tösen sitt pick och pack och åkte tillbaka till det lilla landet på kontinenten. Och genast släppte huvudvärken. Ärligt talat så tror jag det är för att jag pratat engelska non-stop i tre dagar. Man använder tungan på ett helt annat sätt när man pratar engelska, den är som uppe i gommen och därmed spänner man halsen annorlunda. Spänningshuvudvärk från att prata engelska. Ja? Konstigare saker har väl hänt. Jag tänker fortfarande på engelska dock. Telepati orsakar väl inte huvudvärk?

Det underbara vädret håller i sig, men idag kommer jag inte att få se mycket av det, för här ska jobbas. Å städas å diskas och fixas. Egentligen skulle här tvättas med, men jag fick ingen tvättid så det får vänta tills imorgon.

Sedan blir det BodyCombat och efter det ska jag iväg och diskutera kläder och tjäna pengar på det. Pretty please pappsen kan jag få låna din bil? Jag hittar inte till Ellos.

2 svar

  1. Jag känner inget det där med engelskan. Vaknade en morgon efter en fest med utbytesstudenterna och tänkte be sambon ”to turn off the radio”. Funderade en stund på hur jag skulle be honom skruva ner volymen.. 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Min juli-hemester

Den här sommaren har bara sprungit förbi i ett huj. Jag har definitivt kommer in i semestermode och har nu stora problem att komma ur

Herrejösses, det är ett recept!

Älskar när man har vänner som hör av sig och ba ”Linda, är du på kontoret? Vill du ha mat?” Å man ba ”EH JA!”

Klappa hästmule på lunchen

Det är äntligen februari och årets längsta månad är förbi. Herregud så lång januari var i år. Mörk och isig och en massa ledsna dagar.

Dan före dan – vi får en vit jul!!

Imorse när jag vaknade såg världen ut så här! Efter en vecka av regn och is och regn och slask och blötsnö så kom den