Ett gästspel på modeveckan

Ett gästspel på modeveckan

Igår gjorde jag bort mitt deltagande i Stockholms modevecka. En sväng på Berns för att se Camilla Norrbacks visning, via Donken och TGIF till F12 där vi avslutade kvällen med ännu en visning. Och i slutändan frågar jag mig varför jag går på dessa tillställningar? Jag känner mig malplacerad och ärligt talat rätt ointresserad. Jag fattar inte fashion. Jag andas inte fashion. Trender har jag hyffsad koll på,  men mode? Inte samma sak.

På plus-sidan så fick jag ju kramas med Mia och Åsa och så fick jag en goodiebag med en massa te i. Så win-win eller?

Eftermiddagen inleddes med fika med Kattis. Hon tyckte att titta på när jag pratade var som att titta på TV. Jag vet inte om det är bra eller dåligt.

Kattis ser ut som en liten tonåring, söööt.

Camilla Norrbacks visning på Berns var fullproppad av modemänniskor.

På front row satt hela modemaffian, bl.a. Skande, Agnes B, Carmen och Nina.

Mia och jag fick nöja oss med ”VIP”-platser – på fjärde raden. Flådflåd.

Pit stopp #1 på Donken.

Pit stopp #2 på TGI Fridays där vi glassade till det med mudslides och Åsa testade sitt goodiebagsmink på mig.

Nästa anhalt var F12 och deras ”Fashion 12”-event med den fulaste loggan jag sett. Men skumpan var god, så då var jag nöjd.

Kläderna var fina iaf. Speciellt de från Fräulein von Hast.

Efter visningen parkerade vi nere vid kajen med utsikt över riksdagen och stadshuset och intog våra wraps som vi fått i goodiebagen. En fin avslutning på en halvkonstig modekväll.

4 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Hej.

Hej kära ni. Ni kanske märkt att det ekat tomt här på bloggen den här gångna veckan. Jag har inte mått bra. Jag har känt

En midsommaroutfit

Klänning från Ellos (annonslänk), skor från Docksta Sko. Krans från diket. 🥰 Älskar den här klänningen som jag hade på midsommar. Den har långa ärmar

Snöskovandring upp på Skuleberget

Mitt ord för 2022 är ”utmana”. Och med två månader av året under bältet måste jag ändå säga att jag lever upp till ordet rätt

Onsdag 17/4-2024 kl 12.00

Kom igång med din första onlinekurs!

I den här workshopen ger jag dig mina bästa och viktigaste takeaways från vad jag lärt mig från 5 år av att skapa och sälja en framgångsrik onlinekurs!