Ett kärleksbrev till mina vänner ♥

Skärmavbild 2015-08-22 kl. 00.00.33

Igår skickade Sara ut det här sms:et till mig och några till av våra vänner. Jag läste det när jag vaknade och fick tårar i ögonen, jag blev så otroligt rörd. Och jag började fundera vidare i samma banor som det hon skrev.

De (främst) kvinnor jag umgås med är mina idoler. De är självsäkra fast med självdistans. De är självständiga men vågar be om hjälp. De är ödmjuka men stolta över vad de åstadkommit. De följer sitt hjärta och sin magkänsla och utmanar sig själva och samhället. De är smarta, coola, de tar plats och de ber inte om ursäkt för sin awesomeness.

Att umgås med dessa människor ger mig otroligt mycket styrka, inspiration och mod för att våga leva det livet jag lever. Våga ta de risker jag tar och orka kämpa på. De är mitt support system, mina kritiker och mitt bollblank. Jag har upptäckt många delar av mig själv som jag stärks av genom dem.

De vänner du har är din spegel. Omge dig med rätt personer och du kan plocka ned månen. Jag är otroligt tacksam för mina vänner och den kärlek, det stöd och den förståelse som de ger mig varje dag. Och alla de skratt vi delar. Ni gör mig bättre.

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Ögeltjärnsberget

Minivandring till Ögeltjärnsberget

Om du vill avnjuta skog och natur och en makalös utsikt i Höga Kusten men inte nödvändigtvis vandra jättelångt eller anstränga sig supermycket så har

En sväng till Borås

Fast egentligen inte.. jag ska förklara. Idag bjussar jag nämligen på en sån där ”realtidsblogg”! Alltså, jag bloggar samma dag som det inlägget handlar om.