Ett litet ansiktslyft för Lindisen

Ett litet ansiktslyft för Lindisen

Härmed döper jag dig, blog av internet, till Lindisen. Marie får full credit för namnet, hon är den enda som någonsin gett mig ett vettigt smeknamn. Förutom C♥ som med jämna mellanrum kallar mig plommongurkan. Shit, plommongurka.com var ledigt, det var ju nästan sötare.

Lagomt till premiären för Lindisen.Com gav jag oxå bloggen ett välförtjänt ansiktslyft. Jo, jag är liiite besatt av TomKat, så den ena halvan fick pryda bloggen den här gången. Katie ser så härligt sommarfräsch ut på den bilden.

Idag har vi tömt hela vinden och kört över sakerna till den nya lägenheten. Det firade vi med söndagstacos och Greven av Monte Cristo. Jim Caviezel ser ut som Jesus i alla sina filmer, t.o.m i Pay it Forward

Ett svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Nu börjar renoveringen!

Nu har jag bott i mitt hus i snart två månader. Det har varit lite jobbigt att det inte riktigt känts som hemma och jag

Hej och välkommen till en nystart!

I år har jag bloggat i 20 år. TJUGO ÅR! Fattar du? Helt sjukt. Inte riktigt än dock, började på hösten så det blir inte