Ett litet ansiktslyft för Lindisen

Ett litet ansiktslyft för Lindisen

Härmed döper jag dig, blog av internet, till Lindisen. Marie får full credit för namnet, hon är den enda som någonsin gett mig ett vettigt smeknamn. Förutom C♥ som med jämna mellanrum kallar mig plommongurkan. Shit, plommongurka.com var ledigt, det var ju nästan sötare.

Lagomt till premiären för Lindisen.Com gav jag oxå bloggen ett välförtjänt ansiktslyft. Jo, jag är liiite besatt av TomKat, så den ena halvan fick pryda bloggen den här gången. Katie ser så härligt sommarfräsch ut på den bilden.

Idag har vi tömt hela vinden och kört över sakerna till den nya lägenheten. Det firade vi med söndagstacos och Greven av Monte Cristo. Jim Caviezel ser ut som Jesus i alla sina filmer, t.o.m i Pay it Forward

Ett svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Saga Becker Våra Tungor Smakar Våld

Våra tungor smakar våld och en stund i New York

När jag var i Stockholm sist hade jag också turen att få närvara på Saga Beckers bokreleasefest av hennes debutroman ”Våra tungor smakar våld” (annonslänk).

När jag vill allt men kroppen vill inget

Jag hade så många planer idag. Jag skulle skriva, äta lång frukost och sedan skulle jag möta upp Sanna, glida runt på Nytorgsfesten och sedan

Gravid vecka för vecka

Gravid vecka för vecka – Avsnitt 2

Glad fredag! Idag släpps mitt andra avsnitt i Gravid Vecka för Vecka och i det här avsnittet berättar jag om hur jag kom fram till

När man får avbryta i förtid

Jag sitter på tåget hem från Stockholm. Egentligen skulle jag inte åka hem förrän imorgon men energin tog slut. Fast det är nästan 10 år

Onsdag 17/4-2024 kl 12.00

Kom igång med din första onlinekurs!

I den här workshopen ger jag dig mina bästa och viktigaste takeaways från vad jag lärt mig från 5 år av att skapa och sälja en framgångsrik onlinekurs!