Färgskifte.

Det är tidigt. Jag sitter här i min plyschmorgonrock och väntar på att äggen till frukosten ska koka färdigt. Det är minusgrader ute och jag är alldeles för dåligt förberedd på vintern. Jag borde bo i ett klimat där det är konstant tidig höst. Sådant väder är det enda jag äger kläder för. Övriga årstider fryser eller svettas jag bara.

Jag tänkte bara kika in en snabbis och berätta att idag kan min karriär som blondin vara över. Jag har nämligen gått med på att sitta hårmodell för Björn Axén. Så i eftermiddag blir det åka av. Jag avsäger mig skrikorange, grönt och svart, men i övrigt så är jag nog ganska öppen för förslag. Det här kan alltså gå precis hur som helst.

Så säg hej då till lintotten, henne kommer ni nog inte se på ett tag.

0

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Örnen har landat!

Hallå kompisar, jag har flyttat! Detta är första blogginlägget jag gör, officiellt som boende i Örnsköldsviks kommun på nästan 17 år! Jag flyttade från Övik

Hallå vecka tolv!

God måndag kväll! Sista kvällen i Övik för den här gången och jag sitter och bloggar i sängen medan mamma sussar på andra sidan rummet.

Cellbes

Syjunta i Örnsköldsvik med Cellbes

Reklamsamarbete med Cellbes För en massa månader sedan, i kallaste januari, var Cellbes på plats i Övik för att fota sin vårkampanj “Vi är Cellbes”!