Feber och fredagsmys

Feber och fredagsmys

Jag tyckte jag kände mig lite småfebrig igår så när jag gick och la mig vid nio så tog jag tempen och mycket riktigt, 38,6. Tryckte i mig en iprén och försökte sova. Vaknade mitt i natten av att jag badade i mitt eget svett. Inte bara klibbade lite, verkligen badade. Urk. Men när jag vaknade på morgonen var jag feberfri! Mocke bra. Lite skit får man ta. När Marie sedan ville att jag skulle komma ner på stan och träffa henne så var jag inte sen att haka på. På med spacklet som jag saknat nu under en veckas tid och ner och titta på folk. Men jag var helt slut och råsvettig efter en halvtimme. Det kanske ligger något i att man inte ska ut och ränna dagen efter man haft feber.

Min katt sitter just nu och slickar mig i urringningen. Kan någon förklara detta fenomen? Jag vet att jag efter-feber-svettas idag, men kom igen!

Någon fler än jag som bara ÄLSKAR den nya Chiquita reklamen med grodorna? Speciellt den som de leker ”hela havet stormar”. Om ni inte har sett den då är det bäst att ni klistrar er vid tv:n under reklampauserna. Den är underbar!

På tisdag är den första klubbkvällen på Make Up Store, minns inte vad temat hette, men det var lite piratstuk. Sotigt och starkt. Och så fick jag min Kicks tidning idag, ska plöja den och nya Plaza med Cardigans-Nina (urk) på omslaget i sängen ikväll.

Nu blir det fredagsmysmat, ska laga fläskfilé gryta och egen klyftpotatis, Idol och ”Batman Begins”. Och godis såklart. Aldrig glömma det självklara godiset. Vaddå? Det är helg nu. Linda få.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Tre bra saker med mitt liv

Alltså jag är HELT tagen av alla underbara kommentarer på mitt inlägg om att jag flyttar hem till Övik. Fan va fina ni är!! Jag

Nyår

2017 – En årskrönika

Gott Nytt År! Det är bara timmar kvar av 2017 och hög tid att summera året! Det har varit ett bergochdalbaneår, minst sagt. Men det

67. Ida Warg

Ida Warg är en sprudlande multitasker! Hon driver en livsstilsblogg med fokus på hälsa, hon har en YouTube-kanal med 160.000 prenumeranter, hon instagrammar, och har dessutom podcasten Den Friska Wargen tillsammans med Viktor Frisk.Och …

Onsdag 17/4-2024 kl 12.00

Kom igång med din första onlinekurs!

I den här workshopen ger jag dig mina bästa och viktigaste takeaways från vad jag lärt mig från 5 år av att skapa och sälja en framgångsrik onlinekurs!