Feber och fredagsmys

Feber och fredagsmys

Jag tyckte jag kände mig lite småfebrig igår så när jag gick och la mig vid nio så tog jag tempen och mycket riktigt, 38,6. Tryckte i mig en iprén och försökte sova. Vaknade mitt i natten av att jag badade i mitt eget svett. Inte bara klibbade lite, verkligen badade. Urk. Men när jag vaknade på morgonen var jag feberfri! Mocke bra. Lite skit får man ta. När Marie sedan ville att jag skulle komma ner på stan och träffa henne så var jag inte sen att haka på. På med spacklet som jag saknat nu under en veckas tid och ner och titta på folk. Men jag var helt slut och råsvettig efter en halvtimme. Det kanske ligger något i att man inte ska ut och ränna dagen efter man haft feber.

Min katt sitter just nu och slickar mig i urringningen. Kan någon förklara detta fenomen? Jag vet att jag efter-feber-svettas idag, men kom igen!

Någon fler än jag som bara ÄLSKAR den nya Chiquita reklamen med grodorna? Speciellt den som de leker ”hela havet stormar”. Om ni inte har sett den då är det bäst att ni klistrar er vid tv:n under reklampauserna. Den är underbar!

På tisdag är den första klubbkvällen på Make Up Store, minns inte vad temat hette, men det var lite piratstuk. Sotigt och starkt. Och så fick jag min Kicks tidning idag, ska plöja den och nya Plaza med Cardigans-Nina (urk) på omslaget i sängen ikväll.

Nu blir det fredagsmysmat, ska laga fläskfilé gryta och egen klyftpotatis, Idol och ”Batman Begins”. Och godis såklart. Aldrig glömma det självklara godiset. Vaddå? Det är helg nu. Linda få.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

We Are Influencers är tillbaka!

Om du varit en uppmärksam person de senaste två veckorna så har du märkt att We Are Influencers är tillbaka! Whee! 🎉 (För dig som

90. Att våga göra folk förbannade med Alejandra Cerda

Med sin tydliga nisch och sin engagerade målgrupp är Alejandra Cerda är ett perfekt exempel på en micro-influencer. Hon är inte rädd för att stå för sina åsikter och driver sina kanaler under namnet Jandi heart eco och skriver främst om hållbarhet och …

Makeover

En sak jag hade lovat att unna mig själv när lanseringen av Social Brand Lab var klar var en helrenovering av huvudet, haha! Alltså –