Idag fyller min lilla Leia fem år – vilket betyder att vi, enligt de flesta tabeller jag kollat på – just nu är lika gamla! 5 år är nämligen 36 år i hundår! Hon har således växt ikapp mig, rätt skillat ändå.

Alltså, egentligen fyller hon ju inte år idag. Eller det kanske hon gör, jag har ingen aning. Hon uppskattades av veterinären på hundstallet på Kreta till att hon var född i januari 2012 så jag plockade helt enkelt ett datum när jag skulle fylla i försäkringspappren och då blev det den 10:e! Kändes som en ypperlig dag.

Det har varit himla fina år. De första 2,5 kan jag såklart inte svara för, då bodde hon ju inte hos mig, men de senaste 2,5 åren har hon varit en helt fantastiskt fin vän med härligt sinne och otrolig tillgivenhet. Lite så här har de sett ut.

Så här såg Leia ut när hon kom till mig den 4:e juli, 2014.

Sedan dess har vi haft det ganska bra.

Om ni inte hängt med på hur det gick till när jag adopterade Leia kan ni se ett klipp om det här!

7 svar

  1. Åh herregud! Jag googlade kokoni då jag tror min lille vovvis är det.. Och jag hamnade här!! Våra tjejer är sååå lika 😀 Var på Kreta hittades din tjej?

    1. Åh va kuuul! Du måste ju visa en bild! Leia är från Chania och hittades i närheten av militärbasen. Jag adopterade henne från Linda Lucas! Var är din tjej ifrån?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Nordic Face Awards

För sisådär dryga två veckor sedan var jag på kalas. Det var NYX som höll det alldeles lysande kalaset Nordic Face Awards där Nordens bästa

Omplanteringssöndag.

För någon helg sedan, när det var vår en liten stund, passade jag och mamma på att plantera om alla blommor som kämpat sig igenom

Vlog: Road trip, hundpussar och skrivtips!

I den här vloggen får du hänga med på bland annat det här: VALBORG och brasa med familjen Flora Wiström föreläser och sedan vandaliserar vi

Onsdag 17/4-2024 kl 12.00

Kom igång med din första onlinekurs!

I den här workshopen ger jag dig mina bästa och viktigaste takeaways från vad jag lärt mig från 5 år av att skapa och sälja en framgångsrik onlinekurs!