Fem år

Idag fyller min lilla Leia fem år – vilket betyder att vi, enligt de flesta tabeller jag kollat på – just nu är lika gamla! 5 år är nämligen 36 år i hundår! Hon har således växt ikapp mig, rätt skillat ändå.

Alltså, egentligen fyller hon ju inte år idag. Eller det kanske hon gör, jag har ingen aning. Hon uppskattades av veterinären på hundstallet på Kreta till att hon var född i januari 2012 så jag plockade helt enkelt ett datum när jag skulle fylla i försäkringspappren och då blev det den 10:e! Kändes som en ypperlig dag.

Det har varit himla fina år. De första 2,5 kan jag såklart inte svara för, då bodde hon ju inte hos mig, men de senaste 2,5 åren har hon varit en helt fantastiskt fin vän med härligt sinne och otrolig tillgivenhet. Lite så här har de sett ut.

Så här såg Leia ut när hon kom till mig den 4:e juli, 2014.

Sedan dess har vi haft det ganska bra.

Om ni inte hängt med på hur det gick till när jag adopterade Leia kan ni se ett klipp om det här!

0

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

7 svar

  1. Åh herregud! Jag googlade kokoni då jag tror min lille vovvis är det.. Och jag hamnade här!! Våra tjejer är sååå lika 😀 Var på Kreta hittades din tjej?

    1. Åh va kuuul! Du måste ju visa en bild! Leia är från Chania och hittades i närheten av militärbasen. Jag adopterade henne från Linda Lucas! Var är din tjej ifrån?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Gravid vecka för vecka - avsnitt 5

Gravid vecka för vecka – Avsnitt 5

Glad fredag go vänner! Idag släpps det femte avsnittet av “Gravid vecka för vecka” och i det här avsnittet pratar jag om det här med

Kroppshets

När Sara och Katta var här för några veckor sedan spelade vi in ett avsnitt av Saras podcast “Träningsglädje Talks” där vi pratade om kroppshets.