Filmkvällar vs partykvällar

Filmkvällar vs partykvällar

I helgen har jag haft SF – sambofritt. C har varit i Varberg och spelat golf med grabbarna och då passade jag att ta hem tjejerna. Det blev oplanerad utgång i det kvavaste Borås på länge. Jag har sagt det förr och jag säger det igen, jag är för GAMMAL för partykvällar på krogen. Acceptera!!

Blev positivt överraskad när jag såg ”Head in the clouds” igår, med Charlize Theron och Penelope Cruz. Charlize har verkligen gjort sig ett kap i Stuart Townsend, yum! Jag trodde det skulle bli en 30-tals version av nån kass 80-tals rulle om kärlekstrianglar, men ack så fel jag hade. Starkt rekommenderad! Detta innebar dock att jag blir sen tillbaka med filmen, IGEN. Snart drar videomix in mitt medlemskap.

Vid läggdags råkade jag hamna på ”Life without Dick” på ZTV. Nä, vi snackar inte porr, utan nån twisted romantisk komedi om en tjej som råkar mörda sin kille, en misslyckad hitman som aldrig mördat och hur de två blir kära och hon börjar mörda åt honom. Filmen sög, men Sarah Jessica Parker räddade den med sitt fnitter och stora, oskyldiga ögon. Det var tungt ett tag, men jag såg faktiskt klart den.

Jag tror jag kan dra slutsatsen av denna helg att jag föredrar en bra film framför en kväll på krogen. Varför går man ut egentligen? Det är ju ändå förfesterna som är roligast. Ska nog hålla mig till dem i fortsättningen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

vlogg: vinterfest och ångestattacker

Vi kikar tillbaka på några dagar av vinterlek och vinterfest och i den här bloggen bjuder jag på det här: Vi börjar i Friluftsbyn dit

Tankar kring att vara stark. Och skör.

Härom veckan fick jag höra att jag nog kan uppfattas som ganska ”hård”. Personen som sa det menade inget illa utan menade bara att jag