Filmkvällar vs partykvällar

Filmkvällar vs partykvällar

I helgen har jag haft SF – sambofritt. C har varit i Varberg och spelat golf med grabbarna och då passade jag att ta hem tjejerna. Det blev oplanerad utgång i det kvavaste Borås på länge. Jag har sagt det förr och jag säger det igen, jag är för GAMMAL för partykvällar på krogen. Acceptera!!

Blev positivt överraskad när jag såg ”Head in the clouds” igår, med Charlize Theron och Penelope Cruz. Charlize har verkligen gjort sig ett kap i Stuart Townsend, yum! Jag trodde det skulle bli en 30-tals version av nån kass 80-tals rulle om kärlekstrianglar, men ack så fel jag hade. Starkt rekommenderad! Detta innebar dock att jag blir sen tillbaka med filmen, IGEN. Snart drar videomix in mitt medlemskap.

Vid läggdags råkade jag hamna på ”Life without Dick” på ZTV. Nä, vi snackar inte porr, utan nån twisted romantisk komedi om en tjej som råkar mörda sin kille, en misslyckad hitman som aldrig mördat och hur de två blir kära och hon börjar mörda åt honom. Filmen sög, men Sarah Jessica Parker räddade den med sitt fnitter och stora, oskyldiga ögon. Det var tungt ett tag, men jag såg faktiskt klart den.

Jag tror jag kan dra slutsatsen av denna helg att jag föredrar en bra film framför en kväll på krogen. Varför går man ut egentligen? Det är ju ändå förfesterna som är roligast. Ska nog hålla mig till dem i fortsättningen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

En av de bästa egenskaperna

Ikväll sjunger Jonna i Globen. Kan du fatta det?! Det kan inte riktigt jag. Hennes första framträdande som artist och hon gör det i Globen!

April, april!

Den första april, dagen då jag fyllde 42 år, då låg fortfarande snön i stora högar på gården. En positiv grej med det dock är

29 januari

Det datumet kommer gå till historien. I alla fall min personliga historia. Den 29 januari 2018 släpps nämligen min allra första egna bok – ”Yrke:

Sociala Medier-dagen i Karlstad

Sociala medier-dagen i Karlstad

Förra veckan åkte jag till Karlstad! Jag var nämligen inbjudan som en av talarna på Sociala Medier-dagen som ägde rum där förra tisdagen. En av