Flyttkartonger

Flyttkartonger

Jag köpte flyttlådor idag. Shit va dyra de är. Men ärligt talat så iddes jag inte kuta omkring på en massa ICA-butiker och jaga banankartonger. Så det blev 5 ”riktiga” flyttkartonger på EKO (världens bästa affär) för 100 riksdaler. Lathet har sitt pris ibland. Och skoskav med för den delen. Visst, skorna är gudomliga, men christ vilken brännsula man får efter en dag med dem.

Jag ansökte om min första praktikplats idag. Vill inte säga mer ifall det inte går i lås, men jobbet passar mig som hand i handske! Eller fot i stilletto.. 😉 Det ska bli så underbart skönt att ha något att göra på dagarna!

Tidigare idag kändes det helt okej att börja packa. Böcker, lite kläder, kanske börja smått på köket. Och nu sitter jag som paralyserad. Kroppen vill inte alls samarbeta. Som att den vill säga att ”Nä, var ska du nånstans? Du stannar här!”.

Jag har som tänkt hela tiden att det inte är så viktigt om jag glömmer något, jag kan ju hämta det senare. Eller, i bästa fall så finns det kvar om jag får komma tillbaka. Men tänk om jag inte får det. Tänk om this is it. Illamåendet kommer tillbaka direkt. Tänk om det aldrig blir vi igen… Inget stämmer i den versionen av framtiden.

En dag i taget. Först jag, sen vi.

Ett svar

  1. Såklart det kommer fixa sig, det vet du innerst inne! 🙂 Hoppas packandet ska gå bra & att du får en någorlunda trevlig kväll 🙂 Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Vecka 45 | London och Berghs och Ångestpodden

Förra veckan fick jag skriva äntligen skriva ”international speaker” på visitkortet. Jag vet inte riktigt hur och när jag ska använda mig av det (jag

Triggerhappy

Det är onsdag, jag sitter på ett tåg till Skinnskatteberg där jag ska föreläsa ikväll och så läser jag om Kenza som blivit anmäld till

70. Sofie Hallberg & Ida Höckerstrand/Ångestpodden

Sofie Hallberg & Ida Höckerstrand utgör tillsammans Ångestpodden och företaget Inget Filter. De har hundratusentals lyssnare varje månad och pratar om just – ångest. Något som innebär att väldigt många känner igen sig i vad de pratar om. Vi pratar …