Födelsedagsfirande!

Födelsedagsfirande!

Avslutar kvällen hemma framför ”Brothers & Sisters” efter födelsedagsfirande på Grill. Fantastiskt lamm, underbar atmosfär och härligt sällskap – tyvärr avslutades kvällen alltför tidigt. Men så går det när man umgås med halvgifta typer! 😉 Maten var iaf fantastisk och jag smakade tonfisk för första gången, riktigt gott! Lite kul också att Petra och Marlene själva fick grilla sin tonfisk och pilgrimsmusslor vid bordet, fick lite sommarkänsla av doften där! Och de vet verkligen hur man blandar en Apple Martini på Grill, jag misstänker att de gått kurs hos Tao.

Fick finfina presenter i form av ett egendesignat halsband av Petra, fint vin av Monika och Anna och biljetter till Hamlet av Sofia. Tack ni söta för en trevlig kväll!

080401 - Födelsedagsfirande

080401 - Födelsedagsfirande

080401 - Födelsedagsfirande

080401 - Födelsedagsfirande

080401 - Födelsedagsfirande

080401 - Födelsedagsfirande

6 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

136. Att välja rätt kanaler med Vivi Wallin

Vivi Wallin är programledaren som blev influencer. Nu gästar hon äntligen podden och berättar hur hon skapade sina två stora konton; Fixa själv och Mammasanningar.

Torsdagsdrama

Alltså, vilken jävla dag. Igår åkte jag hem till Övik eftersom vi idag skulle ta farväl av Annas pappa som gick bort för några veckor

Bland bensindoft och rusande motorer

När jag var liten, typ i tonåren, hängde jag mycket på biltävlingar. Min morbror har varit aktiv i Öviks motorklubb och rallyklubb så länge jag