Fönstret är vidöppet

Fönstret är vidöppet

Och ack så fort det kan vända… känner mig ledsen utan anledning. Rastlös antar jag. Får sortera lite papper och gå ut och gå så känns det som att jag har gjort något med min dag. Och sluta dricka vin mitt i veckan. Det hjälper knappast ångesten.

Men det var mysigt igår. Jag, Tigerlilyn och pappa satt på Bishop och pratade om allt från förhållanden till flygplan. Runt åtta drog sig flickan hemmåt och jag och pappa satt kvar själva. Vid tio drog vi oss hem till mig när vi tittade på vääldigt gamla kort involverande pudelfrilla (på mig) och jeansoverall. Pratade och pratade och pratade lite till. C kom hem från jobbet vid midnatt och då körde vi hem pappsen till gettot.

När en dörr stängs öppnas ett fönster sägs det. Jag är så underbart glad över att mina relationer till människorna jag älskar konstant utveckas. Jag är inte rädd att visa kärlek och människor som vanligtvis kan uppfattas som timida börjar öppna sig och visa mig kärlek tillbaka på samma orädda sätt. Det känns underbart. Kärlek är viktigast. Allt annat ordnar sig.

Ett svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Vlog: På Bokmässan som FÖRFATTARE!

I år närvarade jag på Bokmässan i egenskap av FÖRFATTARE! Min bok ”Yrke: Influencer” kom ju ut tidigare i år och nu var det dags

En höstjacka på torsdagen

Jag har köpt en höstjacka! Jag älskar den. Och Jonas tog så fina bilder på mig i den härom dagen. Därför kände jag att den

Bokfest för “Gör skillnad” på Bee urban

Jag var ju i Stockholm förra veckan (igen) och lyckades tajma in besöket med releasefesten av Marias, Emmas och Johannas sprillans nya bok – ”Gör skillnad – från klimatångest till handlingskraft”.