För kvinnor i farten?

För kvinnor i farten?

Jag har bestämt mig för att börja blogga lite på svenska med. Det finns saker, människor och citat som helt enkelt inte går att översätta. Som det här. Det är tydligen på rea för er grav-test missbrukare.

Graviditetstestet är utformat som en stav som gör det hygieniskt att använda då man kan kissa direkt på testet. Passar därför också bra till kvinnor i farten som gärna vill göra ett test när de har tid och lust till det.

När de har tid och lust till det? Det är inte som godis eller impulsshopping! Det är ett test för att kolla om man ÄR MED BARN! Blir man det när man har tid och lust till det och är i farten? Tänk om er marknadsföringsstrategi, go vänner.

Linda Skugge är min nya idol. För ett par år sedan kunde vi inte haft mindre gemensamt, men hon börjar bli vettigare och vettigare. Eller det kanske är jag som börjar bli äldre.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Sluta gnäll på influencerreklamen!

Igår poddade jag med YouTubern Felicia Aveklew (tyvärr strulade tekniken något kopiöst så vi måste spela in en gång till) och vi kom in på

Lindö

Tjena vecka tjugoett!

God morgon och välkommen till en ny vecka här i bloggen! Jag är fulltankad på ny energi efter en helt fantastisk helg hos Nathalie ute

Ruckelrunda

Sara blev rastlös. ”Jag vill ut och köra bil!”. Jag hade sett ett hus i Sörgissjö som precis kommit upp på Hemnet och tänkte att

Omplanteringssöndag.

För någon helg sedan, när det var vår en liten stund, passade jag och mamma på att plantera om alla blommor som kämpat sig igenom