För kvinnor i farten?

För kvinnor i farten?

Jag har bestämt mig för att börja blogga lite på svenska med. Det finns saker, människor och citat som helt enkelt inte går att översätta. Som det här. Det är tydligen på rea för er grav-test missbrukare.

Graviditetstestet är utformat som en stav som gör det hygieniskt att använda då man kan kissa direkt på testet. Passar därför också bra till kvinnor i farten som gärna vill göra ett test när de har tid och lust till det.

När de har tid och lust till det? Det är inte som godis eller impulsshopping! Det är ett test för att kolla om man ÄR MED BARN! Blir man det när man har tid och lust till det och är i farten? Tänk om er marknadsföringsstrategi, go vänner.

Linda Skugge är min nya idol. För ett par år sedan kunde vi inte haft mindre gemensamt, men hon börjar bli vettigare och vettigare. Eller det kanske är jag som börjar bli äldre.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

72. Elin Häggberg/Teknifik

Varmt välkommen till en helt ny säsong av We Are Influencers där vi för första gången sätter strålkastaren på microinfluencers – profiler som med en tydlig nisch och ett relaterbart liv har byggt en karriär i sociala medier utan enorma följarskaror….

Hemma borta

Reklamsamarbete med Företagsbostäder Nu är jag på väg hem till Stockholm och lyckades för första gången faktiskt missa mitt tåg! Jag var nämligen helt inställd

Det blir bättre imorrn.

När jag gick och la mig igår tänkte jag ”det blir bättre imorrn”. Men jag vaknar med samma ångesttyngd över bröstet. Samma ont i magen

Mål för entreprenören & #lifvet 2020

2020. Ett nytt decennium. Det är stort! Jag vet att det bara är ”ännu ett år” men det är något lite magiskt över sådana här