Första måndagen

Selfie Selfie Selfie

God måndag!

För många är idag den första dagen tillbaka på jobbet efter julledigheten, om du inte tillhör gräddan som tagit ledigt hela vägen till efter trettonhelgen. Jag har väl mer eller mindre jobbat hela julen men idag har jag tagit mig ut till ett café här i Övik för att strukturera upp den närmaste tiden lite och faktiskt njuta av att få svar på mailen man skickar! Hurra för arbetsdagar! Och kolla snön på taken, idag snöar det lappvantar, mera hurra!

Imorgon åker jag tillbaka till Stockholm igen och på torsdag drar 2016 igång på riktigt med första mötet. Jag är nästan lite för pepp på detta.

Jobbar du första dagen idag eller är du ledig några dagar till?

PS. Jag har upptäckt den inbyggda webbkameran igen och är lite förtjust. Vad tycker ni? Kul med lite snapshots här och nu eller tråkigt med den dåliga kvaliteten?

0

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

14 svar

  1. Jag, som har ett jobb som inte innefattar några “långhelger” eller dylikt eftersom verksamheten pågår dygnet runt och året runt, har haft ledigt sedan juldagen. Men i morgon är det min tur att dra mitt strå till stacken igen, börjar med ett nattpass. 🙂

    Och tummen upp för några snapshots nu och då!

  2. Kan inte mer än instämma. Så skönt när riktiga mail droppar in och inte bara rea och reklam mail 😉

    Hmm, ang snapsen. alltså jag är ju fotograf och då är det ju lite svårt att säga att “en mobil bild är ju kul” när man är allergisk mot allt annat än full skärpa från en riktigt bra systemkamera. Tål inte ens att man fotar på automode, typ, så mitt svar är, alla mobilbilder och webcam bilder går bort om man inte har extremt bra ljus och/eller gör en grej av detta. Full skärpa gäller för 2016. Så, om du inte har det innan vill vi se mer 50 mm´s superskarpa bilder men med det vackra ansiktet såklart..

    1. Haha! Jag visste att det skulle komma. 😉 Jag håller med, men känner ändå att jag lägger så mycket energi på BB att La Linda får liksom bli det det blir, det jag orkar och hinner med. Samt gillar lite “närmare” bilder ibland, sådana som bara är tagna rakt av, utan någon direkt redigering. Men mitt råd till andra är ju exakt det du säger. 😉

  3. Äh, har jobbat alla dagar. Men å andra sidan gör det rätt lite för eftersom ingen annan jobbar så kan man ta lite pinterest-pauser ibland (men säg det inte till någon). Så tar jag semester när alla andra får slita sen, mohaha.

  4. Jag börjar helt nytt vick nästa måndag då mitt förra tog slut precis innan jul. Stort och läskigt! Men eftersom det nya bara är på 60% har jag bestämt mig för att i år göra bloggen större och bättre, så det jobbade jag en del med igår!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Julmarknad på Bruksgodset

Julmarknad på Bruksgodset

Medan det fortfarande rent tekniskt är jul passar jag på att ta med dig till årets julmarknad på Bruksgodset i Banafjäl! Det här är kind

Årets första julbord

Jag älskar julbord. Så gissa om jag blev lycklig när jag blev medbjuden av Diadonna på årets första julbord anordnat av Lidl förra torsdagen. Vilken