Första plåtningen för Comme-Ci!

Jomen. Skulle ni inte tro att jag, lagom till den mest hektiska veckan i mannaminne, har gått och blivit förkyld. Och jag må vara stark och kaxig i mångt och mycket, men när det kommer till förkylningar, då är jag ynklig. Hjärnan kollapsar, ögonen rinner, snoret fyller hela hjärnan och jag sover inget pga hosta. Fantastiskt timing kroppen, verkligen.

Jag har suttit inne mest hela helgen och försökt kväva denna härliga förkylning i sin linda, men eftersom det verkar gå åt skogen ändå så tog jag mig samman och åkte in till kontoret idag. Det var ju nämligen riktigt spännande saker på gång – första plåtningen för Comme-Ci! Det ska inte bara bli shop förstår ni, det ska bli en hel del inspirationsinnehåll med. Så idag var jag, tillsammans med fantastiska fotografen Carla, nere vid Kungsan och plåtade bästa Li i produkter som kommer att finnas på Comme-Ci. Och dessutom fick vi lite experttips från henne angående vårens trender! Så pepp på detta!

Resultatet kommer snartsnartsnartComme-Ci. Ni har väl inte missat att signa upp er för nyhetsbrevet? 

IMG_5666

Det här inlägget är en del av #blogg100

Dag 21/100 – Inlägg 34/100

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Gravid vecka för vecka

En helt ny resa – Gravid vecka för vecka!

Idag har jag en ruskigt spännande nyhet att berätta – jag ska nämligen vara med i YouTube-kanalen Gravid vecka för vecka! På den kanalen delar

Fem grader i vattnet och tusen i själen

Vinterbad alltså. Vem kom på en sådan tokig sak? Det är verkligen heldumt. Och helt underbart. Sara och Katta var ju och hälsade på mig

På en brygga

Efter att ha suttit i uterummet i Kvaved och skrivit och skrivit och skrivit på boken tills fingrarna blödde vaknade jag en morgon och kände