Fotokonst och picknickpremiär.

Fotokonst och picknickpremiär.

Den här veckan har jag varit på jobbet inte mindre än tre gånger! Den totala arbetstiden blev inte fullt 10 timmar men jag är ändå rätt stolt för att jag faktiskt tog mig dit både onsdag och torsdag, trots att kroppen hade rejäla invändningar. Idag tog det stopp dock, men jag trippar med babysteps åt rätt håll.

I onsdags efter jobbet begav jag mig till Riche för en liten after work med kollegorna. Ni förstår, det var så att storchefen hade en liten fotoutställning så jag passade på att inleda dagens-säsongen och mingla runt lite bland den finfina fotokonsten. Chic har skrivit lite fint om utställningen här.

Lite bubbel hann slinka ned också innan jag begav mig tillbaka till Söder för picknickpremiär i Vita Bergsparken tillsammans med  den fina, skäggiga mannen. Och där satt vi och pratade och skrattade och åt baguette och ost och jordgubbar  till klockan blev nio och solen försvann och det blev lite kallt och då gick vi hem och drack te. Himla fin kväll faktiskt.

När det inte känns så piffigt på insidan för man piffa på utsidan med bordsduksklänning.

Fina bilder på Riche.

Emelie, Madde och Lina drinkade och var glada.

Härligaste picknickpremiären.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

137. Hälsa inifrån och ut med Oskar Arngården

Oskar Arngården jobbar som sjukhuspräst och blev för några år sedan internationellt känd på Instagram genom sitt träningskonto Crossfitpriest där han visar upp crossfitövningar och

70. Sofie Hallberg & Ida Höckerstrand/Ångestpodden

Sofie Hallberg & Ida Höckerstrand utgör tillsammans Ångestpodden och företaget Inget Filter. De har hundratusentals lyssnare varje månad och pratar om just – ångest. Något som innebär att väldigt många känner igen sig i vad de pratar om. Vi pratar …

Efter regn kommer solsken

Efter ungefär en vecka då det känts som att hela världen gått i svart-vitt-grått så tittade äntligen solen fram igår. Och som jag behövde den.

Hur fungerar passiv inkomst i mitt företag?

Hur byggde jag upp min business till att gå från konsultande till att driva en förening till att nu jobba främst med onlinekurser? Vad är passiv inkomst och vilket är det bästa sättet (hint: onlinekurser!)?