Fotokonst och picknickpremiär.

Fotokonst och picknickpremiär.

Den här veckan har jag varit på jobbet inte mindre än tre gånger! Den totala arbetstiden blev inte fullt 10 timmar men jag är ändå rätt stolt för att jag faktiskt tog mig dit både onsdag och torsdag, trots att kroppen hade rejäla invändningar. Idag tog det stopp dock, men jag trippar med babysteps åt rätt håll.

I onsdags efter jobbet begav jag mig till Riche för en liten after work med kollegorna. Ni förstår, det var så att storchefen hade en liten fotoutställning så jag passade på att inleda dagens-säsongen och mingla runt lite bland den finfina fotokonsten. Chic har skrivit lite fint om utställningen här.

Lite bubbel hann slinka ned också innan jag begav mig tillbaka till Söder för picknickpremiär i Vita Bergsparken tillsammans med  den fina, skäggiga mannen. Och där satt vi och pratade och skrattade och åt baguette och ost och jordgubbar  till klockan blev nio och solen försvann och det blev lite kallt och då gick vi hem och drack te. Himla fin kväll faktiskt.

När det inte känns så piffigt på insidan för man piffa på utsidan med bordsduksklänning.

Fina bilder på Riche.

Emelie, Madde och Lina drinkade och var glada.

Härligaste picknickpremiären.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Frostig skogspromenad

Minus sex grader ute och kallt som fan i köket. Jag lyckas göra upp eld i vedspisen vid första försöket och gör en triumferande spontandans

Vloggvecka Dag 3: Håller utbildning i sociala medier!

Vloggveckans tredje dag och denna onsdag stod heldagsutbildning i personligt varumärke för deltagarna i projektet Expression Design på schemat! Samt – somnade ifrån hela vloggeriet

Be inte om ursäkt för att du säljer

”Du skickar ALDELES för många mejl! Det känns spammigt och oseriöst! Det är för mycket! Jag VAR intresserad men känner nu att det nog inte

103. Samarbeten som ett proffs med Ellinor Löfgren

Sedan Ellinor Löfgren var gäst i podden förra gången för fyra år sedan har hon hunnit jobba på Facebookbyrå och på influencerbyrå och dessutom förfinat sin egen business.I det här avsnittet delar hon med sig av allt hon lärt sig under de här åren på b…