Från frukosthimlen till Klara i vårsol

Från frukosthimlen till Klara i vårsol

160316 - Follow me around

Nu har jag varit i Övik i drygt en vecka. Men innan jag åkte till Övik så hade jag en sådan där fantastisk dag då våren kom till Stockholm och jag och Leia rände staden runt på möten och ärenden. Jag tänkte ni skulle få följa med under den dagen! Den började i alla fall så här, i en soldränkt soffa men en sollapande Leia.

160316 - Follow me around

Jag hade fått hem den här paletten i ett pressutskick från Look Fantastic så jag testade den, dagen till ära. Slutsats – snygga färger och skitbra pensel, tyvärr rätt trötta pigment.

160316 - Follow me around

160316 - Follow me around

När brynen till slut var klara tog jag sikte på Södermalm och till Nytorget som badade i sol.

160316 - Follow me around

Jag skulle nämligen äta frukost med den här fina – Vanja! Självklart åt jag en ”The Vanja” när vi ändå var på Vanjis stamhak, där hon fått namnge sin egen frukostspecial – Nytorget 6.

Ni har väl inte missat att Josefin och Vanja ska livepodda på BBCON i maj? Biljett till kalaset köper du här!

160316 - Follow me around

160316 - Follow me around

Alltså det här gulliset!

160316 - Follow me around

En annan bra grej med Nytorget 6 – förutom grym mat, inredning och personal – man får ha hund där!

160316 - Follow me around

160316 - Follow me around

Efter superlång frukost hoppade jag och Leia på en buss och åkte mot Kungsholmen. Vi åkte förbi min favoritkyrka i Stockholm – Riddarkyrkan. Spiran liksom, så mäktig!

160316 - Follow me around

Jag skulle nämligen slinka förbi polishuset och lämna in en telefon jag hade hittat. Den var helt kraschad men tänkte ändå att det vore trevligt för den som tappat den att veta var den var. Rummet var fullt av arga personer som skällde om det ena och det andra så hon som tog emot telefonen av mig blev helt chockad. ”Alltså, vill du bara..lämna in den..?” Jag tänker att karma är en bra grej.

160316 - Follow me around

Sedan tog vi sikte på Vasastan där det skulle finnas ett hundcafé men det hade tydligen stängt helt och hållet för alltid så då gick jag och Leia till hundgården i Observatorielunden istället och hängde med de här lurviga typerna!

160316 - Follow me around

Känner ni våren komma krypandes?

160316 - Follow me around

Det här med att man går och fördriver tiden utanför där man tror att ens nästa möte ska vara och så får man ett samtal som meddelar att mötet, som är om 10 minuter, är på andra sidan city? Då får man bråttom. Och ont i fötterna. Men jag landade i alla fall här, på stans nya Startup-mecka, Epicenter. Något svettig.

160316 - Follow me around

160316 - Follow me around

Efter mötet slog jag och Oskar oss ned här, på Klara, och gick igenom vad som skulle hända härnäst. Vi fick hänga lite i lobbyn istället för i restaurangen som vanligt, eftersom Leia var med. Men fint ändå att hon får hänga i lobbyn.

160316 - Follow me around

Och så var jag på väg och bli sådär tokförkyld och när jag sa det till restaurangbossen (en helt ljuvlig man!) så kirrade han en dunderdrink med ingefära och citron och vips så blev jag inte frisk men jag kan svära att den förkortade sjukdagarna. Kolla mängden ingefära i botten!

Och det var den finfina onsdagen!

4 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Oktober i en liten ask

Hej nu hoppar vi in i tidsmaskinen och åker tillbaka till oktober en sväng. I oktober kom mörkret på riktigt och med det – det

Hej februari!

Vips så hade första månaden av 2019 gått och det var plötsligt februari! Jag och Leia försökte hitta åt stigen upp till sjön som hade