Från Norrland till Skåne? Vilken dröm!

Från Norrland till Skåne? Vilken dröm!

Nu händer det grejer på bostadsfronten! Om man faktiskt sätter in en annons själv på Blocket (snäääälla ge mig en lägenhet) så får man helt plötsligt napp! Nu ser det helt plötsligt ut som att jag inte behöver bli hemlös! Inneboende hos en tjej vid Universitetet ser lovande ut, men jag har ett drömläge på Skånegatan som kan gå vägen med lite rövslickeri.. 😉 Dessutom importerar den mannen skor (!) och nämnde i ett svagt ögonblick ordet jobb.. han skulle ringa imorrn. Skor och lägenhet på Skånegatan?? Kan det bli så bra?

9 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

En promenad på havet

De flesta vinterdagar försvinner i ett virrvarr av kalla tår, snoriga näsor och mörker. Men sedan finns det de där dagarna då man faktiskt tar

Vlogg: Helgvlogg – vinet smakar gödsel?!

En gammal hederlig helgvlogg där jag och min vän Jenny åker till Umeå, går på spännande möte, äter sjukt god middag, dricker gödselvin och går

Klappa hästmule på lunchen

Det är äntligen februari och årets längsta månad är förbi. Herregud så lång januari var i år. Mörk och isig och en massa ledsna dagar.

Vecka fyra

HEJ bloggkompisar! Hur mår ni? Jag vet, jag ligger så rackarns efter med bloggen och har också en liten bloggexistentiell kris just nu (jag har