Från västern till rymden (och tillbaka igen)

En omtumlande helg är till ända. Här kommer en snabbrepris.

Maria bjöd in till 30-årsfest. Av mig fick hon en middag på Tao i NYC som vi ska inta om två veckor. Det tyckte hon var finfint.

Temat var cowboys och indianer (och en och annan bandit) och de flesta tog temat på blodigt (vattnigt) allvar. En massa sangria, vattenkrig, en dyblöt skjorta och 38 myggbett senare åkte jag hem och sov inte alls.

Dagen efter hamnade jag i Ulriksdal där jag åt en (halv) jättestor kanelbulle, kikade på en fin kyrka och vandrade i slottspark. Allt var himla fint den här eftermiddagen.

De nyklippta fåren hade rånarluva och var ungefär lika pigga som jag.

På kvällen vankades sommarens sista utomhusbio. Det bjöds på premiär av filmen “I rymden finns inga känslor” av Andreas Öhman med bl.a. Bill Skarsgård. Jag som personligen har lite svårt för svensk film blev mycket positivt överraskad och imponerad. Fantastiskt bra film, gå och se! Går upp på bio den 3 september.

Herr och fru Hellman var på plats med pizza och Singoalla.

0

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

Ett svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Rödvinbärssaft

Rödvinbärssaft

Jag har gjort saft! Alltså jag känner mig så huslig så jag går av! Jag har alltså (med experthjälp av min käre mor) gjort rödvinbärssaft

Halva vecka 21 i 13 bilder

Härom dagen kikade vi ju på första halvan av förra veckan, då jag var i Göteborg och pratade på “Världens farligaste möte”. Idag tänkte jag