Fredag – Outfit

Fredag – Outfit

060922 Outfit

Kjol, Vero Moda
Linne, Gina Tricot
Väst, H&M
Väska, Lindex
Halsband & örhängen, H&M

Mitt ansikte ser helt skevt ut på den här bilden! Och så ser jag lite gravid ut. Men jag är varken skev eller gravid. Jag skyller allt på spegeln. Och kameran. Damn you!

Nu ska jag ner på stan och möta Lisa, sedan ska jag inhandla en rundborste, tydligen så kan man inte på några villkor uppehålla en page utan en rundborste. Bara så ni vet, ni som funderade på att klippa er. Heads up!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

En stund i en annan verklighet

Härom dagen åkte jag hem till min kära vän Jenny och hennes fina lilla familj. Vi pratade om livet och tog en drink (eller fyra)

99. Om att våga förhandla med Fanny Lindkvist

Fanny Lindkvist driver Less Carbs, där hon bjuder på recept och inspirerar sina följare till att leva hälsosamt och giftfritt. I år vann hon dessutom Folkets Val i Matbloggspriset. Men hon är också otroligt skicklig på att förhandla och hennes orubblig…

Jag är nominerad till Årets Landsbyggare!

Jag är en av finalisterna till titeln ”Årets Landsbyggare” i kategorin ”Attityd”!!!! Årets Landsbyggare är ett årligt pris som tilldelas någon som har gjort en

Vecka sex med starkt selfiegame

Ikväll stänger Social Brand Lab och det känns som jag sprungit ett marathon. Ett SJUKT roligt marathon men det var långt och jag är trött.