Fredagskväll. Suck.

Hejhej.

Så hände det. Förkylningen kom även till mitt hörn av universum. Så istället för att hänga med coola Startuptyper och strössla visitkort runt mig denna fredagskväll så hänger jag i soffan, tröstäter choklad och klappar hundmage.

Och läser bloggar!

Jag inser nu hur länge sedan det var jag faktiskt läste bloggar. Alltså, verkligen läste som i plöjde, inte läste ett inlägg här och där. Det är ju skitkul! Ni är ju grymma, bloggosfären! Just nu läser jag Egoinas och anar att min skrivstil efterapar hennes lite. Men den är liksom så avslappnad och skön! Och så har hon ju vunnit bloggpriser hela blogglivet så att härmas kanske will make me famous.

Ni har väl inte heller missat att det ligger ett nytt avsnitt av Bloggbusiness uppe på iTunes? Denna veckan pratar jag med härliga Flora Wiström som bloggar på Metro Mode!

Alltså.. lite “Doctor Who” kanske?

0

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Hej februari!

Vips så hade första månaden av 2019 gått och det var plötsligt februari! Jag och Leia försökte hitta åt stigen upp till sjön som hade

Sista kvällen i Kvaved

Ganska precis ett år efter att jag landat i Kvaved ska jag alltså ta farväl. Eller ja, farväl är kanske lite dramatiskt, huset finns ju