Fredagsmys

I fredags vaknade jag med ungefär samma utsikt som vanligt. Ett djur (Leia) som fläkt ut sig över hela fotändan så att mina ben ligger i stort sett utanför sängen, och ett djur (Silver) som ligger utsträckt över huvudkuddarna och slickar mig i pannan.

150206

Med det sällskapet är man ju inte speciellt sugen på att kliva upp, och med lyxen man har att kunna jobba hemma så hämtade jag datorn och klippte podcast i sängen.

150206

Sedan var det dags att kliva upp. Solen sken och med sådan lyx kan man ju inte sitta inne! Så jag tog Leia och promenerade lite i skogen. Sedan åkte jag till Nacka Forum och mötte upp Sara. Vi åt frozen yoghurt och reafyndade lite.

Foto-2015-02-06-09-06-11

Så åkte vi hem till mig, Sara kelade med Leia och så satt vi i varsin ände av soffan och jobbade ett par timmar. (Bilder från Saras Instagram)

150206

Sedan slog klockan fem och då bestämde Sara att det var helg och korkade upp bubblet. Det var ju ändå fredag!

150206

Tacos och rödvin och så avslutade vi med en wienersemla (galet gott!!) från det lokala bageriet. Sedan hade vi både något svårt att röra oss.

150206

Så vi nöjde oss med att bara dega ner oss och titta på ett gäng avsnitt av Doctor Who. Avslutade med “End of Time” och så blev det bölfest. Så fint att ha vänner man kan gråta till Doctor Who med liksom.

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Happy friyay!

Hallå go vänner! Idag är det fredag och det har regnat hela dagen så jag har suttit hemma vid skrivbordet, haft back-to-back interna telefonmöten och

En tisdag i skogen. I solen. På skidor.

Gårdagen började kanske inte på topp. Jag poddade med Alex, som vanligt på tisdagsmornar, och inte nog med det – jag fick också ett litet

Om att vara bekväm på scen.

Reklamsamarbete med Cellbes Foto: Madeleine Wejlerud & Emmi Holmer Idag tänkte jag vi skulle prata om att ta plats. Både fysiskt och mentalt. Det är