I fredags vaknade jag med ungefär samma utsikt som vanligt. Ett djur (Leia) som fläkt ut sig över hela fotändan så att mina ben ligger i stort sett utanför sängen, och ett djur (Silver) som ligger utsträckt över huvudkuddarna och slickar mig i pannan.

150206

Med det sällskapet är man ju inte speciellt sugen på att kliva upp, och med lyxen man har att kunna jobba hemma så hämtade jag datorn och klippte podcast i sängen.

150206

Sedan var det dags att kliva upp. Solen sken och med sådan lyx kan man ju inte sitta inne! Så jag tog Leia och promenerade lite i skogen. Sedan åkte jag till Nacka Forum och mötte upp Sara. Vi åt frozen yoghurt och reafyndade lite.

Foto-2015-02-06-09-06-11

Så åkte vi hem till mig, Sara kelade med Leia och så satt vi i varsin ände av soffan och jobbade ett par timmar. (Bilder från Saras Instagram)

150206

Sedan slog klockan fem och då bestämde Sara att det var helg och korkade upp bubblet. Det var ju ändå fredag!

150206

Tacos och rödvin och så avslutade vi med en wienersemla (galet gott!!) från det lokala bageriet. Sedan hade vi både något svårt att röra oss.

150206

Så vi nöjde oss med att bara dega ner oss och titta på ett gäng avsnitt av Doctor Who. Avslutade med ”End of Time” och så blev det bölfest. Så fint att ha vänner man kan gråta till Doctor Who med liksom.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Söndagen som försvann

Sådana här dagar går inte till historien. Det är sådana dagar man faktiskt typ inte minns alls. För jag sover mig igenom dem, alternativt tittar

OOTD: Hötorget

Tröja – Ellos / Kjol – Lindex / Skor – Adidas / Väska – Ulrika / Ring – Efva Attling Glad fredag kära vänner! Det

Hemma borta

Reklamsamarbete med Företagsbostäder Nu är jag på väg hem till Stockholm och lyckades för första gången faktiskt missa mitt tåg! Jag var nämligen helt inställd

VLOG: Nu flyttar jag!

Vlog: Nu flyttar jag!

Här kommer nu min första flyttvlog! I den här vloggen får du följa med när jag besiktar mitt nya hus, skriver kontrakt samt packar ur