Frosten har anlänt

Frosten har anlänt

Imorse var det frost på bilen när jag skulle till jobbet. Det verkar stört omöjligt för mig att ta mig upp innan halv åtta, som att gravitationen är emot mig eller något, så jag latade idag och tog bilen. Dock så sparade jag ju inte så mycket tid eftersom jag först var tvungen att skrapa rutorna och sen var det självklart bilkö i stort sett hela vägen till jobbet. Och så var ju även varenda nedrans trafikljus rött. Självklart.

Bara 40 minuter kvar av arbetsdagen. Vissa har det bra. Nu ska jag skriva en text om bilvård. Det är nästan lika roligt som Disneyland.

2 svar

  1. Bilvård ja.. huga. Minns hur det var att stå och skrapa bilrutorna varje morgon. Att stå där och frysa och sen sätta sig i en kall bil. Värre blir det på vintern.
    Kan det inte vara sommar nu och resa till Disneyland blev jag ju jättesugen på nu. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Bland myggen i Dalarnas skogar

Där i början av juni tog jag bilen och åkte iväg på äventyr. Målet var Dalarnas djupaste skogar i närheten av Rättvik. Där skulle jag

En tisdag i livet

Hej kompisar! Här kommer jag från en tisdag i livet och hälsar på. Jag har ganska många fräknar och rätt gula tänder. Eller så är

Vlogg: Bakom kulisserna på fotoutflykt!

För några veckor sedan var Rania på besök och vi spenderade en dag full med fotoäventyr, en föreläsning i stan och sedan ölprovning på kvällen.