Är jag världens bästa flickvän or what? Väckte älsklingen för en timme sedan med ”Ja må han leva” och frukost på sängen (den lilla glasskålen hamnade det ägg i sedan) med tillhörande miniprästkragar direkt från gräsmattan. Tyvärr fick han inte i sig så mycket eftersom han halvsov samtidigt, så resten får bli lite mellis för mig efter mitt avklarade träningspass!

Mitzi haffade årets första pippi idag. Kom in med ett jamande som lät antingen vrålkåt eller bajsnödigt, men sedan såg jag att en liten vinge stack ut mellan hennes käftar. Stackars pippi var stendöd, men hon hade inte ätit på den iaf, bara tagit hem den och stolt visat för mamma, som skrek ”FYY” och inte alls lät speciellt tacksam. Här har man ansträngt sig för att fixa födelsedagspresent till pappa och vad får man. Jo, stå i skamvrån.

Ett svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

102. Om att inse sitt eget värde med Johanna Berglund (Snickarglädjen)

Johanna Berglund, också känd som Snickarglädjen, är uppvuxen i byggdammet, med pappa som snickare bodde hon i ett konstant renoveringskaos. Något som gjorde att hon tänkte bo i lägenhet resten av livet. Istället hamnade i ett stort hus utanför Herrljun…

Varför ser Adam Mosseri bakis ut?

Min och Alex podd ”Vad fan håller jag på med?!” tar inget sommaruppehåll MEN vi gör oss bästa för att inte prata jobb i ett

Rimfrost

Härom veckan åkte jag till ICA för att hämta upp ett paket som jag fått. Det var en present från Jonna Jinton och hennes Johan,

Min midsommarafton

Hej bloggen! Det är varmt nu. Jättevarmt. Igår var det 35 grader i skuggan enligt termometern på verandan men enligt klart.se och Instagram skulle det

Onsdag 17/4-2024 kl 12.00

Kom igång med din första onlinekurs!

I den här workshopen ger jag dig mina bästa och viktigaste takeaways från vad jag lärt mig från 5 år av att skapa och sälja en framgångsrik onlinekurs!