Gå i fängelse utan att passera gå

Gå i fängelse utan att passera gå

Visst borde jag ha vetat bättre. Inget snack, det var ju så han sa. Och jag köpte ju det. Det här är kvittot.

Senare. I framtiden. Jag orkar inte just nu.

Samma klyschor som jag pepprade honom med för några veckor sedan. Biting me in the ass.

What goes around comes around.

Hjärtat brister ännu en gång.

3 svar

  1. Jag förstår, tror jag. Det gör ont nu men tiden får ha sin gång. Jag tror inte att man kan göra så mycket mer än att vara snäll mot sig själv under tiden. Det är så fruktansvärt svårt att vänta på något som man inte vet kommer inträffa. Det är kärlekens baksida antar jag. Stor kram från mig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

69. Christoffer Collin/Wisslaren

Han beskriver sig själv som nörd, är ett stort Kent-fan och har över 1,3 miljoner följare på Instagram. Christoffer Collin är personen bakom instagramkontot ”Wisslaren” där fantastiska naturbilder och drömmiga solnedgånger dominerar flödet….

Vlogg: Den stora rensningsdagen!

Skulle man kunna kalla detta för den första flyttvloggen? Det är i alla fall dags att börja rensa ut inför flytten till Norrland!