Gå INTE på Göteborgskalaset i högklackat

Gå INTE på Göteborgskalaset i högklackat

Nu är sommaren officiellt över, C börjar jobba idag igen. Själv startade jag dagen med en träningsrunda, lika bra att bara hoppa i träningskläderna direkt och ge sig ut, annars blir det aldrig av. Det blir en dag full med hushållssysslor, jag ska tvätta, diska och dammsuga. Jag skulle kicka stjärt som hemmafru!

I lördags var vi på 50-års kalas hos C’s kusin Florens. Jag har aldrig träffat henne förut och blev minst sagt förvånad när jag träffade henne. Var det 50- eller 30-års kalas vi skulle på? Kvinnan hade knappt en rynka och kropp som en supermodell. Hennes gener vill jag ha! Jag fick träffa en massa släktingar till C som jag inte träffat förut och alla var helgoa, speciellt hans nya kusinbarn Lucas som välkomnade mig in i släkten genom att kräkas bröstmjölk över min nya tröja. Charmtroll!

På vägen till GBG så hörde jag på Radio City att D skulle uppträda på Kungstorget den kvällen så jag ringde honom, skällde lite för att han inte informerat sin bästistjej på västkusten att han skulle hit och spela, och efter att han spottat ur sig några ursäkter och bedyrat sin bästiskärlek till sin bästistjej så stämde vi träff efter spelningen. Jag hade dock INTE rätt skor att gå på Göteborgskalaset med, träsula och höga klackar så mot slutet av kvällen stapplade jag fram som om jag hade skitit på mig. Bra spelning av D med en asskön balladversion av CT, en snabb ”hej, hej, kul att se dig, kram-kram, sköt om dig, puss-puss” och sedan bar det av till Hönö.

C kom på ett botemedel till vårt iskalla sovrum igår kväll, han tog kupévärmaren och fräste på den en halvtimme innan vi skulle gå och lägga oss så var det varmt och gosigt när vi skulle krypa till kojs. Min pojkvän är ett geni! 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa: