Glam vs Hardcore

Glam vs Hardcore

En queensize säng är för liten för tre personer. Det visste jag i teorin innan, inatt fick jag det bevisat i praktiken. Puma bredde ut sig över halva sängen och snarkade som ett sågverk så jag och Mathias fick klämma ihop oss på biten som fanns kvar. Jag drömde att jag trillade ned i golvet och det är inte helt omöjligt att det inte var en dröm. Så mycket för den hotelldrömnatten. Frukosten vägde dock upp det hela.

Det blev verkligen en helkväll igår med grabbarna. Efter att vi tömt minibaren på hotellrummet så drog vi oss till den italienska restaurangen Gondola på avenyn där vi intog middag i form av pasta och en flaska gudomligt Chianti. Puma drog sina bästa Schwarzenegger-skits och jag skrattade så tårarna rann.

Sedan bar det av till Berså Bar och deras gudomliga Appletinis, förmodligen det enda stället i Sverige som kan blanda till en riktigt bra Appletini. Svängde våra lurviga gjorde vi sedan på Valand, och jag måste ha dansat antingen väldigt länge eller väldigt avancerat, för jag har grym träningsvärk i rumpan idag!

Jag gick hem lite tidigare, kände mig inte riktigt på hugget, medan pojkarna gjorde sitt bästa för att göra Göteborg osäkert. Det gick väl halvbra eftersom att de båda kom hem någon timme senare och trängdes med mig i sängen.. 😉

2 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

2021 – en årskrönika

God fortsättning! Jag började göra en årskrönika likt förra årets men eftersom bloggandet varit lite bristfälligt i år och det därför var svårt att få

Tälta vid Anderssjön

En tältnatt vid Anderssjön

För 10 år sedan skulle en tältnatt varit helt otänkbart för mig. Jag samlade på högklackade skor och spenderade större delen av min tid på

Allt som hände i maj

Maj var månaden som ALLT hände. Verkligen typ allt. Vi gick från vinter till sommar, jag fick fiber (!!!) och en massa annat som bara

En effektiv morgon i sängen

Hallå tisdag! Hur mår ni? Själv har jag jobbat hemma idag och försökt hämta mig efter de senaste veckornas in-i-kaklet-jobb. Jag hade tänkt ta några