Glam vs Hardcore

Glam vs Hardcore

En queensize säng är för liten för tre personer. Det visste jag i teorin innan, inatt fick jag det bevisat i praktiken. Puma bredde ut sig över halva sängen och snarkade som ett sågverk så jag och Mathias fick klämma ihop oss på biten som fanns kvar. Jag drömde att jag trillade ned i golvet och det är inte helt omöjligt att det inte var en dröm. Så mycket för den hotelldrömnatten. Frukosten vägde dock upp det hela.

Det blev verkligen en helkväll igår med grabbarna. Efter att vi tömt minibaren på hotellrummet så drog vi oss till den italienska restaurangen Gondola på avenyn där vi intog middag i form av pasta och en flaska gudomligt Chianti. Puma drog sina bästa Schwarzenegger-skits och jag skrattade så tårarna rann.

Sedan bar det av till Berså Bar och deras gudomliga Appletinis, förmodligen det enda stället i Sverige som kan blanda till en riktigt bra Appletini. Svängde våra lurviga gjorde vi sedan på Valand, och jag måste ha dansat antingen väldigt länge eller väldigt avancerat, för jag har grym träningsvärk i rumpan idag!

Jag gick hem lite tidigare, kände mig inte riktigt på hugget, medan pojkarna gjorde sitt bästa för att göra Göteborg osäkert. Det gick väl halvbra eftersom att de båda kom hem någon timme senare och trängdes med mig i sängen.. 😉

2 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

120. Den otypiska influencern med Sara Bäckmo

Odlingsdrottningen Sara Bäckmo var sist med i podden 2016, innan böckerna, innan sommarpratet, innan TV-serien och innan hennes business boomade! Det här avsnittet av We

Skogens guld

Nu börjar min favoritsäsong – hösten. Luften är krisp och hög, träden sprakar av färger och skogspromenaderna är en fröjd utan myggen. I söndags gav

En tisdag i livet

Hej kompisar! Här kommer jag från en tisdag i livet och hälsar på. Jag har ganska många fräknar och rätt gula tänder. Eller så är

Att coacha en deltagare i årets Robinson

Hanna är en av deltagarna i årets Robinson! Och en av mina coachingklienter! Hanna mailade mig i oktober förra året på jakt efter en coach.