Glögg och lussekatter och poker

Glögg och lussekatter och poker

För att fira den nyfunna julmyspys-stämningen som följde av allt pyntande, så bjöd vi hem Dola och Penny på glöggkväll igår. Vinglögg och pepparkakor inhandlades och lussekatter bakades. Och för att göra kvällen lite mer intressant så köpte C ett Poker-set och dukade upp för ett parti Texas Hold 'Em. Han tänkte väl ta revansch för förra sommaren då jag spöade honom i just Texas Hold 'Em på tåget hem till Norrland (lång historia som slutade med att jag hade spelat av honom allt hans godis, trots att jag åt upp mina marker under spelets gång).

Det slutade med att han åkte ut efter en halvtimme och fick leka dealer resten av kvällen. Själv slutade jag trea efter att jag, men vinglöggens inverkan, började spela liiite för aggressivt i stil med att höja 10 000 när man har en fyra och en sexa på hand. Jag hade kanske lite för höga tankar om mitt pokerface.

051126-pynt-06

051126-pynt-07

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Äppelmust på Äpplets dag

Blir det mer höstigt än äppelfest? Gärna i kombination med krispig luft och gula löv så klart, men äpplen i sig är  något som bara

Tillskott i familjen!

Jag har inte haft en kattunge sedan 2008 när Silver kom till mig (ääälskar att jag har bloggen för att kunna länka till sånt här!!).

Depp vs Heard

Depp vs Heard

Sällan tidigare har en rättegång orsakat sådant rabalder som denna. Filmstjärnor har ju den effekten. Alla har en åsikt – även de som knappt sett

Onsdag 17/4-2024 kl 12.00

Kom igång med din första onlinekurs!

I den här workshopen ger jag dig mina bästa och viktigaste takeaways från vad jag lärt mig från 5 år av att skapa och sälja en framgångsrik onlinekurs!