Göteborgssnö

Det snöar i Göteborg! Jag har precis kommit tillbaka efter en supermysig AW med ett gäng InoS-medlemmar och så efter det tog jag och Leia en promenad i snön. Så mysigt! Vi bor bara ett kvarter från Avenyn, och lika långt från Göteborgs universitet, så mysiga kvarter att kvällspromenera i. Det är nästan så man blir lite sugen på att flytta hit.

Men samtidigt nej, jag har gjort min västkustvända när jag bodde i Borås för 10 år sedan. Då hängde jag mycket i Göteborg eftersom min dåvarande sambo är härifrån. Det är fortfarande mycket nostalgi och en aning vemod när jag är här, även fast jag varit i Göteborg otaliga gånger sedan dess.

Ofta när jag kommer ifrån Stockholm så funderar jag på att flytta, funderar på hur det skulle vara att bo någon annanstans. Kanske flytta hem till Norrland, eller till Örebro eller Lund. Jag har ju bott i Stockholm i över tio år nu, borde man kanske testa på en ny stad?

Eller är det bara så här man känner varje gång ett år är på väg att ta slut? Längtan efter förändring och en nystart?

Även som vindpinad är hon världens bästa fotomodell, min Leia. <3

Jag vet inte om det är för att jag är i Göteborg, men den här skylten är vansinnigt rolig.

Imorgon bär det av tillbaka till Stockholm igen, i alla fall i några dagar till, sedan blir det jullov i Norrland med riktigt mycket snö.

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

6 svar

  1. jag säger inte att det alltid behöver vara så – men när jag började fundera på att byta stad var det för att jag helt enkelt var klar med oskarshamn. jag fick till och med sug att flytta till stockholm ett tag, en stad jag alltid tyckt varit lite för stor och stressig för mig. när jag insåg det, att jag var klar med oskarshamn, packade jag ihop och flyttade till malmö.

    kanske är det bara tillfälligt, att det har med årsavslutet att göra. hur som, jag hoppas att vart du än är kommer kännas rätt med tiden!

    1. Ja, jag vet faktiskt inte riktigt, men jag kanske börjar bli klar. Jag har aldrig trott att jag ska bo här hela livet men jag är inte riktigt redo än. Kanske är det jobb som håller mig kvar, jag vet inte. Tiden får utvisa. Tack för dina reflektioner!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Onsdag och torsdag – fullt bagage och fullmåne

Hejhej här kommer ännu ett försök till semi-realtidsbloggande! Det här är ju min favorittyp av blogginlägg att läsa själv – alltså typ Instagram Stories fast

Nomineringarna är här!

Idag offentliggjordes nomineringarna till Stora Influencerpriset 2018! I år har jag suttit med i juryn och tagit fram de här grymma finalisterna och jag är

Vecka 5

Den senaste veckan har varit megarörig i mitt huvud. Samtidigt som lanseringen har gått som tåget och jag är helt överväldigad av den respons och