Det snöar i Göteborg! Jag har precis kommit tillbaka efter en supermysig AW med ett gäng InoS-medlemmar och så efter det tog jag och Leia en promenad i snön. Så mysigt! Vi bor bara ett kvarter från Avenyn, och lika långt från Göteborgs universitet, så mysiga kvarter att kvällspromenera i. Det är nästan så man blir lite sugen på att flytta hit.

Men samtidigt nej, jag har gjort min västkustvända när jag bodde i Borås för 10 år sedan. Då hängde jag mycket i Göteborg eftersom min dåvarande sambo är härifrån. Det är fortfarande mycket nostalgi och en aning vemod när jag är här, även fast jag varit i Göteborg otaliga gånger sedan dess.

Ofta när jag kommer ifrån Stockholm så funderar jag på att flytta, funderar på hur det skulle vara att bo någon annanstans. Kanske flytta hem till Norrland, eller till Örebro eller Lund. Jag har ju bott i Stockholm i över tio år nu, borde man kanske testa på en ny stad?

Eller är det bara så här man känner varje gång ett år är på väg att ta slut? Längtan efter förändring och en nystart?

Även som vindpinad är hon världens bästa fotomodell, min Leia. <3

Jag vet inte om det är för att jag är i Göteborg, men den här skylten är vansinnigt rolig.

Imorgon bär det av tillbaka till Stockholm igen, i alla fall i några dagar till, sedan blir det jullov i Norrland med riktigt mycket snö.

6 svar

  1. jag säger inte att det alltid behöver vara så – men när jag började fundera på att byta stad var det för att jag helt enkelt var klar med oskarshamn. jag fick till och med sug att flytta till stockholm ett tag, en stad jag alltid tyckt varit lite för stor och stressig för mig. när jag insåg det, att jag var klar med oskarshamn, packade jag ihop och flyttade till malmö.

    kanske är det bara tillfälligt, att det har med årsavslutet att göra. hur som, jag hoppas att vart du än är kommer kännas rätt med tiden!

    1. Ja, jag vet faktiskt inte riktigt, men jag kanske börjar bli klar. Jag har aldrig trott att jag ska bo här hela livet men jag är inte riktigt redo än. Kanske är det jobb som håller mig kvar, jag vet inte. Tiden får utvisa. Tack för dina reflektioner!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Hur vågar man följa sina drömmar?

Jag fick ett mail med frågan ”Jag undrar bara vad har du säga till någon som är rädd att följa sina drömmar?”. Och jag hade

81. Hur blir du en influencer?

Så du vill bli influencer? Vad kul! Det är ju världens roligaste yrke (tycker jag) där du får blanda alla dina kompetenser och egenskaper. Att du dessutom får möjligheten och friheten att själv bestämma över din tid – det är bara en stor bonus!En sa…

Triggerhappy

Det är onsdag, jag sitter på ett tåg till Skinnskatteberg där jag ska föreläsa ikväll och så läser jag om Kenza som blivit anmäld till

Bildregn från Stora Influencerpriset

Här kommer äntligen bildbomben från Stora Influencerpriset i fredags! Vi hade tre fotografer på plats och jag fick bilderna levererade först igår kväll, så därför