Grattis Svea Rike!

Grattis Svea Rike!

060606-nationaldag.jpg

Grattis Sverige!

Man kanske skulla masa sig ner till stadsparken och delta i festligheterna senare. Men först ska här städas och piffas till. Och så ska jag plantera blomlåda. Jo, för jag köpte en blomlåda igår. Med tillhörande blommor. Bara jag lyckas räkna ut hur i hela friden man får fast konsollerna på balkongen.

Jenny sa igår ”ska du fixa blommor till C's lägenhet?”. Aj. Den sved. Men ja.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

84. Instagrams algoritm – så får du den att jobba för dig!

Instagrams algoritm. Jag får nästan dagligen frågor om den, hur funkar den – men oftast – hur kan jag jobba runt den! Vi har fått för oss att algoritmen är något man måste komma underfund med och nästan bekämpa.Jag vet inte om någon av er varit inne…

Midsommar 2015

Fyra av mina bästa midsomrar

Glad midsommar! Jag tänker vi inleder denna årets längsta dag (ÄLSKAR att sommarsolståndet och midsommarafton sammanfaller i år) med att kika tillbaka på fyra av

Gravid vecka för vecka - Avsnitt 3

Gravid vecka för vecka – avsnitt 3

Hej kompis. Idag är det fredag och mitt tredje avsnitt i Gravid Vecka för Vecka släpps. När jag spelade in det här avsnittet hade jag

Onsdag 17/4-2024 kl 12.00

Kom igång med din första onlinekurs!

I den här workshopen ger jag dig mina bästa och viktigaste takeaways från vad jag lärt mig från 5 år av att skapa och sälja en framgångsrik onlinekurs!