Han ringde..

Han ringde..

Han ringde precis. Han var hos sina föräldrar, inte i Varberg. Han hade precis hört mitt meddelande. Vi pratade om vad vi gjort sedan sist, jag fnittrade lite när jag hörde om hans ”fritagning” av en vän som fått i sig lite för mycket i lördags. Han berättade om sin systerson som blivit helt sjövild när han kommit. Han hade saknat honom så. Jag vet hur det känns.

”Du sa att du saknade mig..”. ”Det gör jag ju..”

”Finns det någon chans att det kan bli vi igen…?”. ”Det vet man aldrig. Efter regn kommer sol..”

Positivt? Jag är fruktansvärt kluven inombords. Men jag tror det. Tid läker. Fortfarande.

”Man vet aldrig vad som händer..”

12 svar

 1. Bims > Jadu, i den här situationen så tackar jag för ett ”vad var det jag sa?”

  Ingis > Jag vet, jag försöker. Jag vet att det är vad han behöver och det är det jag försöker ge honom. Tack!

 2. Jag hoppas verkligen för din skull att ni hittar tillbaka till varandra. Jag känner dig inte, men all den smärta du satt ord på, som säkert bara är en tusendel av allt du gått igenom, visar att du är värd en chans till.
  Varma lyckönskningar!

 3. Härligt att höra att han ringde!
  Glöm inte att du även har sårat hans stolthet. Även om han saknar dig som f-n… så är det kanske för tidigt, för hans egen självrespekt skull.

 4. K > Tack, det betyder mycket att du säger så! 🙂

  Fru Hjelm > Precis vad jag har tänkt på. Han är fruktansvärt envis! 😉

  Threefiddy > Självkänsla bottnar många gånger i det, men självrespekt? Där tror jag inte att jag håller med. Du får nog utveckla. 🙂

 5. nu blir ja alldeles för involverad…. men ok, jag har sett det förr. någon vill gå tillbaka till någon, men dom är rädda förr allt snack och ”hur kunde han/hon” och sånt trams…

 6. Threefiddy > Menar du att han skulle känna så eller att jag skulle vara rädd att han skulle fortsätta älta det? För jag vet att om han tar mig tillbaka, då drar vi ett streck över allt och börjar om.

  Självklart kommer tilliten ta lång tid att bygga upp igen, men allt jag vill är att få chansen att visa att jag förändrats.

 7. jag är så förvirrad så jag byter namn om vartannat. jag tror du gör bäst i att fortsätta kämpa bara. jag hade inte klarat det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Nyårsvlogg 2020

Jag sa adjö och farväl till 2020 hemma i mitt hus i Eldsmark med mamma, lillebror och bästis Jenny. Senare på kvällen kom också min

93. Om att våga tro på sig själv med Alexandra Kamperhaug

Alexandra Kamperhaug har jobbat med träning så länge hon kan minnas (eller åtminstone sedan hon började instruera träningsklasser på Tinas gym i Ulricehamn när hon var 17).Hon pluggade marknadsföring men kände första dagen när hon klev in på byrån d…

Onsdag 17/4-2024 kl 12.00

Kom igång med din första onlinekurs!

I den här workshopen ger jag dig mina bästa och viktigaste takeaways från vad jag lärt mig från 5 år av att skapa och sälja en framgångsrik onlinekurs!