Hårboll #1 på rymmen

Hårboll #1 på rymmen

Mitzi har precis varit på upptäcktsfärd ute på bakgården. C skulle sätta upp flaggan på balkongen då han såg en bekant hårboll som smög omkring på baksidan och tuggade gräs. Hon hade hoppat ned från balkongen, på staketet till uteplatsen och ned på gräsmattan. Som tur är bor vi nu på 1:a våningen och inte på 3:e som när Puzzi bestämde sig för att ta sig en flygtur i våras. Mitzi smög nyfiket omkring men höll sig i närheten av huset och när C kom ut på baksidan, kom hon snällt springande och gned sig mot hans ben. ”Husse, nu räcker det med gräs, nu vill jag ha riktigt käk!” Jag tror att vi ska börja släppa ut henne lite ibland igen, hon verkar må bra av det. Puzzi blev dock livrädd när vi erbjöd henne samma förmån, hon är född innekatt. På inköpslistan imorrn: halsband till Mitzi.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Första veckan av 2020

Nyårsafton kom och gick och helt plötsligt var vi inne i ett helt nytt decennium och jag visste inte riktigt var jag skulle ta vägen.

Det blir bättre imorrn.

När jag gick och la mig igår tänkte jag ”det blir bättre imorrn”. Men jag vaknar med samma ångesttyngd över bröstet. Samma ont i magen

Sluta gnäll på influencerreklamen!

Igår poddade jag med YouTubern Felicia Aveklew (tyvärr strulade tekniken något kopiöst så vi måste spela in en gång till) och vi kom in på