Hästens eller Dux eller R.E.M? Äsch, vi kör på IKEA!

Hästens eller Dux eller R.E.M? Äsch, vi kör på IKEA!

När man provat sängar hela eftermiddagen blir man lätt lite småtrött, så efter att ha planerat att grilla i denna underbara sommarkväll när vi kom hem, däckade jag i bilen mellan GBG och Borås. När C♥ väckte mig i centrala Borås regnade det. Självklart. Så det blev pizza och film istället. Angelina Jolie är HOT. Brad skulle jag iofs inte sparka ur sängen heller.

Vi flyttar om en månad och vi har inte packat en pinal ännu. Och det blir inte bättre av att vi åker på bilsemester till Italien nästa vecka och blir borta i ca 14 dar. Vilket betyder att vi har EN vecka på oss att fixa allt när vi kommer hem. Och på den veckan ska vi även måla och tapetsera den nya lägenheten. Känner jag paniken komma småkrypande och kallsvetten pärlas i pannan? Svar ja. Blir till att jaga banankartonger imorrn.

Vi tittade på R.E.M-sängar och Svane-sängar och andra svindyra lyxsängar som man sover som på små moln i på Mio och kom sedan fram till att vi inte har Paris Hilton's ekonomi, så det blir nog good ol' IKEA som får tillgodose våra sängbehov. Då finns pengar kvar till en apsnygg sänggavel och avlastningspallar att ha i fotändan. Undra hur vår lägenhet skulle se ut om inte IKEA fanns. VÅR lägenhet. Smaka på ordet. Detta blir den första lägenheten som faktiskt blir vår tillsammans, vi står båda på kontraktet. Mmmm…mysigt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

The Box

I fredags hoppade jag i en bil med Caroline och tog sikte på Linköping. Vi skulle nämligen ha en medlemsträff där med Influencers of Sweden!

Semesterns tredje vecka

Tre veckor av semestern har gått. Två kvar. Och den här lilla molande paniken över att inte vara tillräckligt utvilad börjar smyga sig på mig.

Höstfin i håret

Jag har klippt mig! Och även fast det bara var typ i maj jag klippte mig sist så känns det som en evighet. Och det

Onsdag 17/4-2024 kl 12.00

Kom igång med din första onlinekurs!

I den här workshopen ger jag dig mina bästa och viktigaste takeaways från vad jag lärt mig från 5 år av att skapa och sälja en framgångsrik onlinekurs!