Hej Åre!

ÅRE

Igår anlände jag, Sanna och Katta till ett kritvitt och iskallt Åre efter en väldans många timmar i bilen och närkontakt med renar på vägen. Vi ska nämligen hänga här över helgen med Sara för en sådan där härlig workation! Ni kanske minns när jag var här förra året och hälsade på Sara? Det blir en härlig blandning av jobb, skidåkning, spa och god mat. Jag klagar inte!

Men tillbaka till renarna. Vilka coola djur! Sista 10 milen stötte vi på renar lite här och där som släntrade omkring på vägen och slicka på vägsaltet. Nomnom. De hade reflexer och färgprickar i rumpan, förvånansvärt pimpade renar.

Jag har aldrig sett ”vilda” renar förut, bara på djurparker, så det var riktigt häftigt att se dem så nära. Tyvärr så körde jag bil, Sanna satt i telefonmöte och Katta skickade bara bilder på sin snap (rookie!!) så dokumentationen av dessa möten är förvånande minimal.

ÅRE

När vi kom fram åt vi middag på O'Leary's, sedan blev det en promenad på Åresjön innan vi siktade på sängen. Efter en hel dags bilåkning var vi rätt möra!

ÅRE

12597056_10153360327855423_380263891_o

12765575_10153360327860423_1202261104_o

ÅRE

Vi bor alltså på Holiday Club här i Åre och denna torsdag har spenderats först med hotellfrukost, sedan körde jag en timme på hotellgymmet (ett helt tomt gym, DET är lyx!), en sväng till på Åresjön med Leia och nu sitter vi här framför brasan och jobbar lite. Snart blir det skidåkning och kanske hinner vi också med en sväng på spat? Jag mår rätt bra just nu.

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

6 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Munkudden

Utflykt till Munkudden

Aprilväder gör verkligen rätt för sitt rykte i år. Det växlar vilt mellan sol och vårvärme till snö och ett gäng minusgrader, slask och grått

Jag och Vilmer

Min helg i bilder

Det har varit helg igen och den här helgen kom jag ihåg att ta bilder på saker och tänkte visa era dem. Så här kommer

10 bilder sedan sist

Imorse strax efter fem satt jag i bilen på väg till flygplatsen. På raksträckan precis innan man kommer fram till landningsbanan var jag tvungen att