Hej bitterheten. Kom och kela under täcket.

Girls

Kommer hem från träningen och sätter mig och tittar på säsongsavslutningen av “Girls” och så springer Adam i bar överkropp över halva jävla New York för att Hanna håller på att bryta ihop och så plockar han upp henne från sängen och säger “I was always here” och samtidigt som jag typ kräks lite i munnen för att det är så klyschigt så börjar jag STORBÖLA för att det är så jävla romantiskt fast ungefär lika mycket för att det aldrig kommer att vara jag och jag kommer att dö ensam.

Välkommen till roliga pepptimmen hos La Linda. Nu ska jag gå och sova.

0

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

4 svar

  1. Helvete vad jag grät också… nu vid köksbordet. Har ju man och barn och hela baletten men man kan ju sakna det där ändå. Sakna att det aldrig troligtvis kommer vara på Det viset om du förstår. Men samtidigt så förlösande att få fulgrina ordentligt i sin ensamhet. Ha det nu så gott och hoppas frissan blir härlig!
    Kram Josefina

    1. Jag förstår precis vad du menar. Du kan sörja det på ett vis, att du kommit till en plats där den tiden är förbi, även om du älskar det liv du har nu. Jag sörjer och längtar och hoppas att det ska hända mig en dag. Kram.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Elfvinggården

En fredag på Elfvinggården

I fredags var jag och hälsade på på Elfvinggården, en alldeles fantastisk liten gård insprängd i ett villaområde i Domsjö utanför Övik. Jag skulle dit

Vlog: Road trip, hundpussar och skrivtips!

I den här vloggen får du hänga med på bland annat det här: VALBORG och brasa med familjen Flora Wiström föreläser och sedan vandaliserar vi

Covid och årets mörkaste dag

Hej och välkommen till årets mörkaste dag – vintersolståndet. Idag har solen bara varit uppe i 4,5 timme. Nu är klockan strax efter 14 och