Hej bitterheten. Kom och kela under täcket.

Girls

Kommer hem från träningen och sätter mig och tittar på säsongsavslutningen av ”Girls” och så springer Adam i bar överkropp över halva jävla New York för att Hanna håller på att bryta ihop och så plockar han upp henne från sängen och säger ”I was always here” och samtidigt som jag typ kräks lite i munnen för att det är så klyschigt så börjar jag STORBÖLA för att det är så jävla romantiskt fast ungefär lika mycket för att det aldrig kommer att vara jag och jag kommer att dö ensam.

Välkommen till roliga pepptimmen hos La Linda. Nu ska jag gå och sova.

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

4 svar

  1. Helvete vad jag grät också… nu vid köksbordet. Har ju man och barn och hela baletten men man kan ju sakna det där ändå. Sakna att det aldrig troligtvis kommer vara på Det viset om du förstår. Men samtidigt så förlösande att få fulgrina ordentligt i sin ensamhet. Ha det nu så gott och hoppas frissan blir härlig!
    Kram Josefina

    1. Jag förstår precis vad du menar. Du kan sörja det på ett vis, att du kommit till en plats där den tiden är förbi, även om du älskar det liv du har nu. Jag sörjer och längtar och hoppas att det ska hända mig en dag. Kram.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Vad är ”äkta” egentligen?

Härom dagen blev jag taggad i ett inlägg på Instagram som fantastiska Sara hade skrivit. Sara är någon jag verkligen ser upp till, respekterar och

Mitt musikår!

Spotify släppte förra veckan den årliga genomgången av mitt musikår så jag tycker vi tar en titt! Inledde året med T-Swift känns rimligt. ”Ready for

Loppis

Vlogg: Loppisfest och massor med snö!

Här kommer en vlogg från i MARS. Man kan säga att jag ligger lite efter med redigeringen. Menmen. Jag vill ändå posta den för att

3 siffror att mäta på Instagram

I veckans avsnitt av We Are Influencers blir det personligt. Eller nä, inte egentligen MEN min gäst är en av mina bästa vänner – Sara