Hej jag är sjuk och kommer nog dö.

Sjuk Linda

Det är så här det kommer sluta va? Det är nu allt är över? För så känns det, banne mig. Hostan, febern, huvudvärken, SNORET?! Jag läste någonstans att kroppen kan producera ca en halvliter snor per dygn. Inte min. Min vet fan ingen hejd.

Jag hade en liten febersläng förra veckan och var hemma två dagar. Det var tydligen bara trailern för vad som komma skulle. För nu kör vi all in. De kallar det tillbaka-till-jobbet/skolan/dagis-sjukan. Jag tycker detta är rätt orättvist eftersom jag banne mig inte har varken barn eller har haft semester. Dock betyder denna sjukattack att jag spenderat hela tre dagar av 1,5 vecka på mitt uppdrag på filmfestivalen hittills. Inte imponerande.

Det är nu jag inte ska få panik över det faktum att jag är frilans och ingen gör mitt jobb åt mig. Det går sådär hittills kan jag meddela.

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

3 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Gravid vecka för vecka - avsnitt 5

Gravid vecka för vecka – Avsnitt 5

Glad fredag go vänner! Idag släpps det femte avsnittet av ”Gravid vecka för vecka” och i det här avsnittet pratar jag om det här med

Godmorgon nyårsafton!

Årets sista dag är här. Jag har känt mig sjukt stressad den senaste veckan, jag känner mig inte klar med 2017. Jag har inte skrivit

Sätter upp min Bullet Journal för 2019

Så nöjd med mitt ”2019”-omslag! En av de bästa grejerna med nytt år är att få sätta upp min Bullet Journal för det nya året.