Himmelsäng ♥

IKEA Edland

Pga en liten olycka förra året då ett av benen på min säng gick av och pajjade hela sängramen så har jag sedan drygt ett år tillbaka sovit med madrassen direkt på golvet. Detta pga bristande tillgång på bra sängramar för 140 cm-sängar men även för att jag inte riktigt vetat vad jag var ute efter.

Igår snubblade jag över den här himmelsängen ovan på Blocket och blev tokkär. Så den får det bli, jag ska iväg och hämta den alldeles strax! Den är visserligen 160 cm bred men det får lösa sig på något vis.

Så nu börjar det rycka i inredningsnerven. Vad ska jag smycka denna nytillkomna sängvän med? Jag tänker lite skirt och vitt men även färg och tyngd. Vad tycker ni? Lite inspiration nedan.

Bilder 1 2 3 4

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

6 svar

  1. Jag har smygläst dig ett tag. Och det går inte en dag utan att jag tänker på det där inlägget om Daddy-issues. Det var meningen att ja skulle läsa det. Så att jag också skulle förstå att SÅ ÄR DET!

    Tack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Ett lite osammanhängande blogginlägg

Vet du. Jag har tänkt varenda dag sedan i onsdags (då jag sist bloggade) att jag ska blogga. Men jag har känt sån prestationsångest inför