Väl hemma på svensk mark igen så vill jag bara sätta mig på första bästa flyg tillbaka till New York. Jag har haft en helt underbar vecka, varenda dag har varit bättre än den förra och kändisar har jag sett gott om!

Just nu sitter jag på Arlanda och bloggar på ett internetcafé utanför vår gate. Planet går om en halvtimme och jag har väl sovit ungefär tre timmar på planet inatt. Det faktum att man tappar sex timmar på vägen hem hjälper väl inte tröttheten direkt. Men jag är så nöjd och glad att jag inte ens orkar tänka på hur trött jag är. När jag kommer hem blir det en massa surfande, man får rätt bra abstinens efter en vecka utan internet.

Nu står det Go To Gate så jag måste rusa!

3 svar

  1. Välkommen hem!
    Så underbart att resan var så bra! Att allt blev som du tänkt, om inte ännu bättre! Ge oss gärna massor med berättelser om hur din vecka i NY har varit, vad du sett, vilka kändisar du papparazzat, hur pjäsen var, hur maten smakade…
    Vi vill ju veta allt!

    Välkommen hem!

    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Min helg i bilder

God tisdag från Karlstad! Som du kanske vet om du följer mig på Instagram Stories, så är jag ute på en mindre föreläsningsturné i södra

En midsommaroutfit

Klänning från Ellos (annonslänk), skor från Docksta Sko. Krans från diket. 🥰 Älskar den här klänningen som jag hade på midsommar. Den har långa ärmar

Instagram – vad är det som händer?

Den senaste månaden har frustrationen kring Instagram växt. I vårt flöde möts vi, istället för senaste nytt, av bilder som är flera dagar gamla, samtidigt

Företagarkväll och jätterött hår?

Jag vet inte riktigt vad som pågår med mitt hår just nu. När jag var hos min frisör i oktober så blekte jag håret och